Breaking News: Acesta este noul BMW M5!

Breaking News: Acesta este noul BMW M5!
Dragi prieteni si mari iubitori ai modelelor de inalta performanta, asteptarea a luat sfarsit! Dupa multiple fotografii spion si nenumarate campanii de teasing, mult-asteptatul BMW M5 ni se prezinta in primele imagini oficiale, scapate in aceasta dimineata pe internet.
Distribuie pe Facebook

Iata ca spre bucuria noastra, nici detaliile tehnice nu mai reprezinta acum un mister. Asadar, astazi aflam ca cea mai noua generatie a modelului bavarez de performanta ascunde sub capota un motor in opt cilindri, inzestrat cu doua turbine, capabil sa produca nu mai putin de 560 cai putere la 6.000 rpm - sau, in alta ordine de idei, cu aproape 53 CP mai mult decat vechiul V10 de 5.0 litri. Mai impresionant de atat este cuplul motor, ce numara acum aproximativ 680 Nm - un plus de 160 Nm in comparatie cu acelasi V10 de 5.0 litri. Rezultatul? Multumita unei transmisii cu dublu ambreiaj, acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in doar 4.4 secunde, in timp ce pragul celor 200 km/h va fi atins dupa numai 13 secunde. Asa cum era de asteptat, viteza maxima va fi limitata la 250 km/h, insa pentru cativa euro in plus aceasta limita va fi mutata la 305 km/h. De asemenea, suspensia regandita si sistemul performant de franare nu vor lipsi din pachet.

Breaking News: Acesta este noul BMW M5! Breaking News: Acesta este noul BMW M5!

Din punct de vedere estetic, surprizele sunt aproape inexistente. Nu de alta, dar constructorul bavarez ne-a oferit deja o prima idee despre cum va arata noul M5 prin intermediul conceptului M5. Drept urmare, lista cu ingrediente speciale include un nou spoiler fata, spoiler spate cu difuzor inclus, oglinzi redesenate, aripi fata specifice, eleron pentru portbagaj si, nu in ultimul rand, un set de jante pe 20 inci.

Breaking News: Acesta este noul BMW M5!

La final, aflam ca noul BMW M5 va ajunge in showroom-uri cel mai probabil in luna noiembrie, la un pret de aproximativ 100.000 euro. Mai multe detalii insa, in curand!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze BMW M5 - Poze oficiale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2011