Cabina viitorului C-Class Cabrio, expusa la muzeul Mercedes din Stuttgart

Cabina viitorului C-Class Cabrio, expusa la muzeul Mercedes din Stuttgart
  • Cabina viitorului C-Class Cabrio a fost expusa la muzeul Mercedes din Stuttgart
  • Automobilul german va debuta pe piata, cel mai probabil, inainte de sfarsitul lui 2015
  • Este de asteptat ca gama de motorizari sa fie imprumutata direct de la versiunea Sedan
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara in cariera sa, modelul Mercedes C-Class va fi oferita la vanzare si intr-o versiune decapotabila. Confirmarea vine chiar din partea producatorului german de automobile, care a tinut sa expuna recent in cadrul muzeului sau din Stuttgart cabina viitorului rival al BMW-ului Seria 4 Convertible.

Dezvaluita in premiera mondiala la inceputul acestui an, cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit, cea mai noua generatie a modelului Mercedes C-Class este disponibila momentan in numai doua versiuni de caroserie, atat intr-o varianta Sedan, cat si sub forma unui Break. O a treia aroma este asteptata sa-si faca aparitia in showroom-urile producatorului german de automobile abia in 2015, atunci cand inlocuitorul modelului BMW Seria 3 Coupe va avea in cele din urma un adversar pe masura.

De asemenea, tot in cursul anului viitor, cei de la Mercedes sunt asteptati sa mai lanseze pe piata si primul lor C-Class decapotabil, ca raspuns direct la BMW-ul Seria 4 Convertible. Din pacate, informatiile oficiale cu privire la aceasta cea de-a patra versiune de caroserie lipsesc cu desavarsire pentru moment, producatorul german de automobile preferand sa expuna in cadrul muzeului sau din Stuttgart cabina modelului cu pricina. Cabina care, dupa cum putem vedea si in aceste trei fotografii surprinse la fata locului, nu va diferi cu mult de cea a variantei Sedan.

O alta asemanare ar putea fi reprezentata de gama de motorizari comunca, viitorul Mercedes C-Class Convertible avand toate sansele sa preia cel putin o parte dintre propulsoarele supraalimentate pe benzina si motorina ale modelului in patru usi. Ramane insa de vazut daca producatorul german de automobile va propune clientilor sai si o versiune de inalta performanta C63 AMG Convertible, animata de o unitate V8 biturbo de patru litri, cu peste 450 de cai putere sub capota.

Mercedes C-Class Cabriolet - Primele poze

Mercedes C-Class Cabriolet - Primele poze

Mercedes C-Class Cabriolet - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe