Cadou de 8 Martie - ce masina i se potriveste prietenei tale?

Cadou de 8 Martie - ce masina i se potriveste prietenei tale?
Este absolut normal ca fetele sa indrageasca si sa conduca masini de dimensiuni mai mici, din mai multe motive. Ele nu vad intr-o masina o pasiune, nu vad o placere speciala ca barbatii. Femeile vad intr-o masina ceva util, un accesoriu chiar, un loc in care sa se simta bine, cu multe oglinzi, scaune dragute si un look "simpatic". Asa ca, dupa criteriile fetelor, iata care sunt cele mai potrivite masini pentru ele. Si acum ca vine 8 Martie... fa-i un cadou cu 4 roti!
Distribuie pe Facebook

1. Fiat 500

Micutul 500 in varianta noua este preferatul fetelor. Rar se va intampla sa vezi la volanul unui Fiat 500 un barbat. Asta pentru ca producatorul italian a plecat de la bun inceput cu mintea la femei, oferind o masina draguta, simpatica, ce starneste zambetul pe buzele tuturor. Iar la interior are oglinzi in ambele parasolare, interioare colorate si multe accesorii de personalizare. Masina noua incepe cam de la 13.500 de Euro si nu este deloc cea mai ieftina alegere a fetelor. Poate cea mai draguta!

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

2. Ford Fiesta

Noul Ford Fiesta a umplut deja strazile lumii, vanzandu-se peste 1 milion de exemplare. Si nu e de mirare ca mai mult de jumatate din cumparatori sunt de sex feminin. Si in Romania, Fiesta are un succes nebun, mai ales datorita pretului accesibil. Fiesta aduce un aer nou si zglobiu prin exteriorul sau avangardist, insa la interior, pretul redus isi spune cuvantul. Masina are un pret de start de la 12.000 Euro in Romania.

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

3. Mini Cooper

Una din cele mai scumpe alegeri a femeilor din Romania. Insa nu este precum Fiat 500 o masina destul de exclusivista pentru femei, fiind destul de adorata si de barbati. Insa Mini Cooper face parte din preferintele domnisoarelor ceva mai bogate, trecute de prima tinerete, care stiu ce inseamna stilul si traditia. Insa cu un pret de peste 20.000 de Euro, Mini este o varianta destul de inaccesibila pentru fetele "nesponsorizate" sau cu venituri decente.

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

4. Peugeot 207 cc

Nu cred ca voi apuca sa vad ziua in care voi vedea vreun barbat in adevaratul sens al cuvantului coborand dintr-un 206 cc. Insa 206 in varianta cabrio nu se mai face, asa ca femeile au ramas cu amintiri placute si se indreapta spre 207 cc. Mai multe vedete autohtone, precum Andreea Balan, au dat startul la o adevarata frenezie pentru marca Peugeot, varianta coupe-cabrio, indiferent ca e vorba de 206 sau 207. Iar cand vine vorba de Peugeot, numai variantele cc fac cu ochiul doamnelor si domnisoarelor... Noul 207 cc are un pret incepand cu 20.500 de Euro.

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

5. Audi A3

Pana sa-si faca aparitia noul A1, in gama Audi, preferatul lor este in continuare A3. Si asta pentru ca femeile au avut intotdeauna o slabiciune pentru masinile care poarta sigla de lux: Audi, BMW, Mercedes. Insa competitia de la BMW si Mercedes, s-o spunem drept, in ochii femeilor, este cam... uratica. Aici castiga Audi A3, care ocupa un loc special in sufletul fetelor. Masina spatioasa, 5 usi, loc si pentru prietene si pentru cumparaturi... Ce ti-ai putea dori mai mult? Dar din nou vorbim de un pret destul de piperat... Peste 25.000 de Euro. Ceea ce nu e deloc putin!

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

6. BMW Seria 1

Chiar daca are poate cel mai mic succes in randul femeilor, BMW Seria 1 si-a gasit multe proprietare in randul sotiilor amatorilor de masini bavareze. Daca sotul are un BMW 530, nevasta are un 120 diesel, normal. Sau mai sunt femeile acelea cu banuti mai multi, care sunt fidele marcii BMW. Sunt comode si li se pare un Seria 3 cam mare si greu de parcat. Asa ca e mai bun un 120 diesel, care consuma putin dar este si sportiv. Iar daca se supara, pot sa-si aleaga chiar varianta cabrio. Cam urata in varianta cabrio, dar pentru soare, ce nu fac femeile? BMW-ul este si el cam scump, incepand cu 24.000 de Euro.

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

7. Chevrolet Spark

Lapolul opus masinilor scumpe de mai sus, se afla Spark. O masina considerata simpatica si draguta, dar in acelasi timp ieftina si utila. La fel ca la Fiat 500, rar vei vedea vreun nene la volanul unui Spark in trafic. Iar pretul de aproximativ 5000 de Euro cu TVA inclus, fac din Spark cea mai ieftina masina care se potriveste fetelor din Romania! Are aer conditionat sa nu ajunga transpirate la birou, are radio-mp3 ca sa asculte Bon Jovi, are oglinda mare in parasolar ca sa-si refaca rujul la semafor... ce mai vrei? E masina ideala!

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

8. Volkswagen Golf

Generatia cu numarul 6 a Golfului se numara in continuare printre preferintele femeilor. Ai zice ca ele prefera modelul Polo, dar... Ce e aia Polo? Nu a auzit nimeni de Polo, asta... Fetele stiu de mici de modelul Golf, o masina fiabila, care isi pastreaza valoarea in timp, incapatoare, economica si simpatica foc. Este loc destul ca sa-ti plimbi familia sau prietenele, iar portbagajul poate chiar sa acomodeze cumparaturile de la Mall pe o intreaga zi! Pretul incepe cam pe la 15.000 de Euro, fiind ceva mai ieftin decat Audi A1, BMW sau Mini. Tocmai de aceea are si un asa mare succes.

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

9. Nissan Micra

O masina ciudata, care seamana cu o broscuta, cu ochii mari si bulbucati. Este si in varianta cabrio, asa ca le place si mai mult... Nu demult, Nissan avea niste oferte bune la masinile din clasa mica, atunci probabil s-au si inmultit asa de mult in Romania. Dar si la Top Gear, cand a fost nevoit sa conduca un Micra cabrio, Richard Hammond a tras pe dreapta si a preferat sa mearga pe jos... Micra are scris pe toate suprafata: masina de fata! Este destul de ieftina, pe la 11-12.000 de Euro ca pret de pornire, iar pentru cine doreste un aspect amuzant si fiabilitate japoneza, este cea mai buna varianta.

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

10. Aygo, 107, C1

Adica una si aceeasi masina, cu alta palarie. Masinute mici, ieftine, dragute, economice si simpatice foooooc. Cam asa le vad fetele. Si tocmai de aceea ocupa probabil atat de multe locuri de parcare in Romania. Aceste masinute sunt pe primul loc in alegerea fetelor tinere cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani, pentru ca sunt si destul de accesibile. Costa cam 6000 de Euro cea mai ieftina varianta, iar cea mai scumpa, Toyota Aygo, ajunge si la 12.000 de Euro.

Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!

Asadar, daca aveai de gand sa-i faci femeii un cadou de 8 Martie pe 4 roti, acum stii ce i-ar placea. Numai sa te cauti bine in buzunare, ca de cele mai multe ori, cel mai bun cadou pentru ea, este si cel mai scump... Nu uita sa te uiti la capitolul siguranta si dotari, inainte s-o conduci la reprezentanta, chiar daca ea se uita dupa pozitia scrumierei, a oglinzii si a schimbatorului, sa cada bine in mana... La multi ani fetelor!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Top 10 masini care li se potrivesc fetelor!
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Martie 2011