Cat trebuie sa scoata din buzunar un roman pentru cutia automata pe masini Dacia?

Cat trebuie sa scoata din buzunar un roman pentru cutia automata pe masini Dacia?
  • Cutia are 5 trepte
  • Vitezele se pot schimba manual sau automat
  • Este disponibila doar pe motorul 0.9 TCe
Distribuie pe Facebook

Dacia a anuntat ca in Franta, doritorii de o transmisie automata pe modelele Sandero, Logan si Sandero Stepway, vor fi nevoiti sa scoata din buzunar 600 de Euro in plus fata de o varianta cu o cutie manuala. Pretul va fi unul similar si pe piata romaneasca.

Desi oficial pretul unei cutii automate de tip Easy-R nu a fost anuntat pentru piata romaneasca, ne putem face o impresie destul de clara despre pretul sau in comparatie cu pretul deja anuntat oficial in Franta. Acolo, clientii de Dacia Sandero, Dacia Logan si Sandero Stepway vor putea cumpara versiunile cu motorizarea 0.9 TCe cuplate cu o transmisie automata Easy-R pentru suma de 600 de Euro suplimentar.

In Romania, cutia automata inca nu este disponibila momentan, dar ea va face curand parte din seria de dotari optionale ale masinilor vandute in Romania. Momentan, automobilele Dacia sunt disponibile cu transmisii exclusiv manuale, in 5 si 6 trepte. Motorul TCe 90, cu o putere de 90 cp, in 3 pistoane cu inductie fortata, va fi unicul propulsor care va beneficia de cutia automata in perioada urmatoare.

Cutia de viteze automata Dacia beneficiaza de 5 trepte care pot fi schimbate fie automat, fie manual. Ea promite sa contribuie la un consum de carburant scazut si sa faca automobilul Dacia unul modern si mai cautat de cei care nu vor sa-si bata capul cu ambreiajul. Si nu avem niciun dubiu ca transmisia automata, mult asteptata de clientii Dacia, va avea succes si la noi in tara.

Distribuie pe Facebook
mai multe