Celebrele masini din inox DeLorean DMC-12 vor fi din nou fabricate

Celebrele masini din inox DeLorean DMC-12 vor fi din nou fabricate
  • Vor fi facute 300 de masini
  • Pretul va fi de 100.000 de dolari bucata
  • Noi dotari de siguranta vor fi instalate
Distribuie pe Facebook

Cine nu cunoaste celebrele masini argintii DeLorean, produse in Statele Unite in anii '80, promovate si datorita seriei "Inapoi in Viitor"? Ei bine, mai toata lumea stie aceste automobile rare si interesante, fabricate numai vreme de 3 ani, care insa urmeaza sa revina pe piata in 2017.

Compania irlandeza DeLorean Motor Company a avut o viata destul de scurta. Insa unicul sau produs, masina DMC-12, a avut un succes destul de mare, fiind cumparata de 8583 de pasionati ai acestui autoturism sport cu portiere de tip Gullwing. Cu un design italienesc semnat de Giugiaro, cu un motor Renault V6 de 2.9 litri cu 130 cp, masina era in 1981, cand a fost lansata, vazuta ca o masina din viitor... la propriu. Caroseria era din inox polisat, fara vopsea, aceasta fiind de altfel trasatura caracteristica a acestui model exotic.

DeLorean 2017

Acum, dupa 35 de ani de la lansare, DeLorean se pare ca o sa vada o noua viata. Compania a existat in tot acest timp in Statele Unite, vanzand piese de schimb pentru cele aproximativ 6000 de autoturisme inca functionale, dar in 2016 vrea sa demareze productia a 300 de automobile noi. Acestea vor arata exact la fel ca masina originala, tot cu o caroserie din inox, dar cu motor cel mai probabil schimbat, avand intre 300 si 400 cp. Pretul pentru noul DeLorean va fi in jurul sumei de 100.000 de dolari, asa cum se zvoneste de la aparitia vestii.

DeLorean 2017

Mica fabrica de automobile din Statele Unite va incepe lucrul la cele 300 de masini in 2016, dar le va scoate la vanzare cel mai probabil in 2017, fara sa aiba vreo treaba cu firma-mama din Irlanda. Interiorul acestora va fi putin schimbat, oferind acum aer conditionat, dar si mai multe airbaguri, facand masina mult mai sigura. In plus, diferite sisteme electronice vor fi instalate pentru a respecta legile actuale de siguranta rutiera. Oricum, nu avem dubii ca cele 300 de automobile se vor vinde imediat, deoarece inca sunt multi fani pasionati ai acestui brand cu o istorie si... un film in spate.

DeLorean 2017

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Ianuarie 2016