Chinezii lovesc din nou! Iata copia de Range Rover Evoque

Chinezii lovesc din nou! Iata copia de Range Rover Evoque
  • Chinezii de la Land Wind au lansat... clona de Range Rover Evoque
  • Modelul se numeste X7 si foloseste un motor de provenienta Mitsubishi
  • Interiorul ne aduce oarecum aminte de modelele americane de Chevrolet
Distribuie pe Facebook

Ce legatura exista intre Land Wind si Land Rover? Aparent niciuna, exceptand prima parte a denumirii si domeniul in care activeaza cele doua companii.

Pentru cei care au deschis mai tarziu televizoarele, dupa cum spune o veche vorba din popor, chinezii de la Land Wind mai au si un al treilea lucru in comun cu compania auto britanica Land Rover. Iar aici ne referim la noul model X7, care copiaza intr-o proportie covarsitoare reteta de succes a popularului Range Rover Evoque.

Land Wind X7Chinezii iubesc atat de mult Range Rover-ul Evoque incat s-au apucat... sa-l cloneze.

Land Wind X7Noroc cu grila fata, care scate la iveala plagiatul.Land Wind X7Nu de alta, dar din spate nu prea iti dai seama ce si cum.

Si cand spunem acest lucru ne referim in special la aspectul exterior, asemanarile dintre cele doua crossovere fiind mult mai evidente decat diferentele. Din fericire pentru britanici, chinezii nu s-au aratat la fel de interesati de Range Rover-ul Evoque si atunci cand a venit vorba de plagierea interiorului, modul in care a fost creionat panoul de bord ducandu-ne cu gandul mai degraba la un Chevrolet.

Land Wind X7 poate fi admirat "in carne si oase", cu toate elementele sale originale si copiate, cu ocazia salonului auto ce se desfasoara zilele acestea in orasul Guangzhou din China. Informatiile oficiale cu privire la pretul de achizitie lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa stim ca meniul propus de noul automobil mai include si un propulsor 2.0 turbo de provenienta Mitsubishi.

O transmisie manuala cu sase rapoarte este oferita in dotarea standard, clientii avand totusi posibilitatea de a opta si pentru o cutie automata cu opt trepte de viteza. In functie de alegerea facuta, cei 204 cai putere si 250 Newton-Metri din cadrul fisei cu specificatii tehnice pot fi livrati fie numai catre rotile fata, fie catre toate cele patru roti.

Land Wind X7Nu stim inca de ce, dar panoul de bord ne duce cu gandul la un Chevrolet.

Land Wind X7Piele perforata? Bifat!Land Wind X7Plafon panoramic? Avem chiar si asa ceva!Land Wind X7Inclusiv buton sport si scaune incalzite.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (79) Poze Land Wind X7
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2014