Ciudatenia zilei vine de la Audi: A3ul in 6 usi, cu 8 locuri si fara acoperis

Ciudatenia zilei vine de la Audi: A3ul in 6 usi, cu 8 locuri si fara acoperis
  • Audi ne face cunostinta cu un A3 Cabriolet ceva mai special
  • Decapotabila germana se lauda cu sase portiere si opt locuri
  • Acoperisul retractabil pare sa fi disparut din peisaj
Distribuie pe Facebook

Fie germanii de la Audi au mai ramas pe stoc cu cateva A3-uri Cabrio din generatia anterioara, fie oficialii companiei auto din Ingolstadt au zis sa lase cativa studenti la mecanica sa dea frau liber imaginatiei. Altfel nu ne explicam aparitia acestei... masini.

Germanii de la Audi au luat astazi prin surprindere intreg internetul, oficialii companiei auto din Ingolstadt publicand pe Facebook - in urma cu numai cateva momente, fotografiile unui A3 Cabriolet din generatia anterioara.

Pana aici nimic neobisnuit, partea interesanta abia acum sosind: spre deosebire de modelul vandut oficial pentru o scurta perioada de timp, exemplarul din cazul de fata vine la pachet alaturi... un total de sase portiere.

Odata cu alungirea platformei aflate la baza, respectiv triplarea numarului de usi prezente in peisaj s-a facut si trecerea de la cinci locuri la un total de opt scaune in care proprietarul - oricare ar fi acela, sa-si gazduiasca invitatii.

Alte detalii referitoare la misteriosul Audi A3 Cabriolet nu mai avem de nici un fel, insa exista o extrem de mare probabilitate ca sistemul de retractare a acoperisului sa fi disparut din meniu.

La acelasi capitol al posibilitatilor putem trece, de asemenea, si ca masina a fost construita de un grup de studenti la mecanica, respectiv va fi folosita in timpul unei parade desfasurate in landul Bavaria - de unde si steguletul de la nivelul capotei motorului.

In rest, culoarea argintie a caroseriei, pachetul estetic S line sau jantele din aliaj cu design in opt spite duble sunt cat se poate de vizibile, un lucru similar putand fi spus fara probleme si despre negrul tapiteriei din piele sau ornamentele contrastante de la nivelul plansei de bord, respectiv fetelor usilor.

Audi A3 in sase portiere

Audi A3 in sase portiere

Audi A3 in sase portiere

Audi A3 in sase portiere

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2015