Crede-ne pe cuvant. O sa uiti complet de Mercedes-ul S-Class dupa ce vei vedea interiorul noului Porsche Panamera.

Crede-ne pe cuvant. O sa uiti complet de Mercedes-ul S-Class dupa ce vei vedea interiorul noului Porsche Panamera.
  • Prima imagine oficiala a noului Porsche Panamera a ajuns pe internet
  • Fotografia cu pricina ne dezvaluie interiorul pe care il va adopta limuzina germana
  • Principala atractie o reprezinta display-ul central supradimensionat
Distribuie pe Facebook

Nu mai reprezinta niciun mister pentru nimeni. O noua generatie a modelului Porsche Panamera se pregateste de lansare, ultimele imagini spion anuntand imbunatatiri majore la nivel de exterior.

Cele mai importante modificari vor fi insa operate la nivel de interior, prima fotografie oficiala - ajunsa "din intamplare" pe internet, dezvaluindu-ne un design cu adevarat impresionant.

Intr-o alta ordine de idei, in cazul in care aceasta poza se va dovedi una autentica, cea de-a doua generatie a modelului Porsche Panamera va prelua de la versiunea anterioara doar forma plansei de bord.

Restul detaliilor vor fi complet noi, cadrul cu pricina scotand la iveala un display central de dimensiuni mai mult decat generoase, care a luat inclusiv locul gurilor de ventilatie.

Mutandu-ne privirea o idee mai jos descoperim atat gurile de ventilatie anterior amintite, cat si butoanele destinate anumitor comenzi. Butoane care au renuntat la stilul Vertu si au devenit tactile.

Schimbata este si maneta schimbatorului de viteze, respectiv compartimentarea cotierei, in timp ce aspectul volanului multifunctional in trei spite ne (re)aduce aminte de 991.2.

Despre modul in care a fost proiectata partea posterioara a habitaclului nu stim inca nimic, insa cea de-a doua generatie a modelului Porsche Panamera ar putea oferi in continuare scaune individuale.

Cat despre partea tehnica si gama de motorizari, ultimele zvonuri anunta o noua platforma - impartita cu viitorul Bentley Continental, si motoare cu sase sau opt cilindri in V.

In ceea ce priveste partea cu design-ul exterior, ei bine... cei care nu vor aprecia formele versiunii "standard" vor avea de-aceasta la dispozitie, in premiera, si o varianta de tip Shooting Brake.

Porsche Panamera II - Interior

Distribuie pe Facebook
mai multe