Cum arata noua Dacia Duster Facelift. GALERIE FOTO si VIDEO in articol.

Cum arata noua Dacia Duster Facelift. GALERIE FOTO si VIDEO in articol.
  • Noua Dacia Duster Facelift a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt din septembrie
  • Popularul SUV de la Mioveni propune numeroase schimbari vizuale, plus o noua motorizare
  • Preturile pornesc, pe piata auto din Romania, de la suma de 10.900 euro, TVA inclus
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala la mijlocul lunii septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, noua Dacia Duster Facelift revine astazi in atentia noastra, compania de automobile de la Mioveni publicand noi fotografii si materiale video cu versiunea imbunatatita a popularului sau SUV.

Disponibila la vanzare, pe piata auto din Romania, la un pret de pornire de 10.900 euro, noua Dacia Duster Facelift iese in evidenta printr-un look ceva mai robust ca pana acum, scos in evidenta in special de aripile proeminente, ce ascund jante Dark Metal pe 16 inci incaltate cu anvelope Mud and Snow.

Dacia Duster Facelift - Galerie FotoDacia Duster Facelift - Galerie Foto

Dacia Duster Facelift - Galerie Foto

De asemenea, cu cateva modificari ne intalnim si la nivelul partii frontale, acolo unde versiunea imbunatatita a popularului SUV de la Mioveni se remarca atat prin grila radiatorului inzestrata cu accente cromate, cat si prin blocurile optice usor restilizate. In ceea priveste designul partii posterioare, ei bine... acesta a ramas aproape neschimbat.

Daca despre aspectul exterior se poate spune ca nu aduce noutati notabile, acelasi lucru nu mai este valabil si atnci cand aspectul interior devine subiectul principal. Nu de alta, dar spre deosebire de versiunea pre-facelift, varianta imbunatatita a modelului Dacia Duster propune numeroase imbunatatiri vizuale si tehnologice, plansa de bord cu al sau design modern si sistem de navigatie reprezentand de departe atractia principala.

Dacia Duster Facelift - Galerie Foto

Dacia Duster Facelift - Galerie FotoDacia Duster Facelift - Galerie Foto

Referitor la gama de motorizari, noua Dacia Duster Facelift propune, in premiera, un propulsor turbo de 1.2 litri si 125 cai putere, ce ofera atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 9.6 secunde, cat si un consum de carburant de 6.3 litri la 100 de kilometri. Deloc surprinzator, viitorii cumparatori mai au la dispozitie si un 1.6 16V de 105 CP, respectiv un 1.5 dCi disponibil atat intr-o versiune de 90 CP, cat si intr-o varianta cu 110 CP.

Cum acestea nu mai reprezinta insa un mister de ceva vreme, propunem sa admiram in detaliu aspectul vizual al noii Dacia Duster Facelift:

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (78) Poze Dacia Duster Facelift - Galerie Foto
mai multe