Cum arata noua Skoda Superb. GALERIE FOTO si VIDEO in articol

Cum arata noua Skoda Superb. GALERIE FOTO si VIDEO in articol
  • Skoda publica primele fotografii oficiale ale noului Superb
  • Limuzina din Mlada Boleslav a slabit intre timp circa 75 kg
  • Gama de motorizari ofera intre 120 si 280 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Deconspirata de cateva fotografii scapate pe internet in cursul zilei de ieri, cea de-a treia generatie a limuzinei Skoda Superb revine astazi in atentia noastra, in 36 de noi imagini, plus 2 materiale video oficiale.

Dupa cum am putut observa inca din cursul dupa-amiezii de ieri, cea de-a treia generatie a limuzinei Skoda Superb prezinta un design exterior bogat in detalii angulare si proeminente, cu liniii si forme ce se inspira atat de la concept car-ul VisionC, cat si de la modelele de serie Rapid, respectiv Octavia.

O tema similara a fost aleasa si atunci cand a venit vorba de creionarea aspectului interior, modificarile estetice aduse de noul model fiind insotite de un plus de spatiu pentru cap si picioare - datorat cresterii ampatamentului cu aproximativ 80 de milimetri, respectiv o serie de tehnologii de ultima ora.

Noua Skoda SuperbNoua Skoda Superb

Pe plan tehnic, cea de-a treia generatie a limuzinei Skoda Superb se poate lauda cu beneficiile garantate de utilizarea platformei modulare MQB a Grupului Volkswagen, unul dintre acestea constand in reducerea greutatii cu pana la 75 de kilograme in functie de versiunea de motorizare.

Si daca tot veni vorba despre versiuni de motorizare, trebuie precizat ca viitorii cumparatori vor avea la dispozitie o gama de motoare cu pana la 30 de procente mai eficiente ca pana acum. Recordul absolut de consum ii revine variantei GreenLine, cu 3.7 litri la (fiecare) 100 de kilometri.

La marea batalie a propulsoarelor mai participa, de asemenea, alte cinci unitati TSI si trei de tip TDI, toate compatibile cu normele de poluare Euro 6. In functie alegerea clientului, valorile maxime sunt livrate fie puntii fata, fie catre toate cele patru roti - prin intermediul unei cutii manuale sau uneia cu dublu ambreiaj.

Cat despre tehnologiile de ultima ora aduse in discutie cateva randuri mai spus, printre acestea se numara si urmatoarele: Front Assist cu functie City Emergency Brake, sistem Electronic Stability Control cu Multi-Collision Brake, Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist, Blind Spot Detect cu functie Rear Traffic Alert sau Travel Assist cu Traffic Sign Recognition.

Noua Skoda Superb

Noua Skoda Superb

Noua Skoda Superb

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Noua Skoda Superb
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2015