Cum va arata noul Audi A4. Cele mai clare IMAGINI de pana acum

Cum va arata noul Audi A4. Cele mai clare IMAGINI de pana acum
  • Noul Audi A4 a fost surprins complet necamuflat
  • Modelul german promite o evolutie la nivel de exterior
  • Interiorul a suferit numeroase modificari
Distribuie pe Facebook

Un nou set de fotografii spion ce surprind viitorul Audi A4 a fost publicat recent de presa auto din China, spulberand astfel toate misterele despre cum va arata urmatoarea generatie a popularului model german de clasa medie.

Dupa aproximativ sapte ani de activitate si milioane de exemplare vandute la nivel global, actualul Audi A4 se pregateste sa iasa la pensie. O noua generatie a popularului automobil german de clasa medie va debuta chiar in vara acestui an, pe cand prima aparitie publica pare sa fi fost programata pentru Frankfurt Motor Show 2015, conform ultimelor informatii.

Acum, daca te intrebi cumva ce surprize va aduce viitorul rival al modelelor BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, ei bine... inca este devreme pentru un raspuns concret. Totusi, trebuie precizat ca exista mai multe surse care afirma ca urmatorul Audi A4 va fi construit pe platforma MLB si va cantari cu cateva zeci de kilograme mai putin decat generatia actuala.

Cu numeroase imbunatatiri ne vom intalni, cel mai probabil, si la nivelul paletei de propulsoare, cea mai noua reiteratie a popularului automobil german de clasa medie fiind asteptata sa soseasca in numeroase versiuni si variante de motorizare. Atat traditionale, pe baza de benzina si motorina, cat si moderne, ajutate de unul sau mai multe motoare electrice.

Din punct de vedere estetic, ultimele aparitii din gama Audi ne duc cu gandul la faptul ca viitorul rival al modelelor BMW Seria 3 si Mercedes C-Class va suferi mai degraba o simpla evolutie decat o revolutie stilistica, lucru confirmat si de prima imagine neoficiala a exteriorului. Acum, daca vine vorba despre departamentul interior, totul pare sa fi fost regandit, de la designul panoului de bord pana la comenzile sistemului MMI.

Pana la noi informatii si fotografii, cum ti se pare urmatoarea generatie a popularului A4 - judecand dupa aceste trei poze?

Noul Audi A4 - Primele poze

Noul Audi A4 - Primele poze

Noul Audi A4 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Martie 2015