Curand vei putea cumpara un SEAT Leon Cupra cu tractiune integrala

Curand vei putea cumpara un SEAT Leon Cupra cu tractiune integrala
  • SEAT publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului Leon Cupra
  • Compacta spaniola dispune acum inclusiv de un 2.0 turbo capabil sa produca 300 de cai putere
  • Versiunea Sports Tourer (ST) pluseaza cu un sistem de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Aceasta nu este insa singura veste buna facuta publica de compania auto spaniola, respectiva compacta anuntand inclusiv debutul unui benzinar turbo de doi litri si 300 de cai putere.

Trecuta recent printr-un facelift, cea de-a treia generatie a modelului SEAT Leon nu aduce mari imbunatatiri la nivel de aspect vizual. Dispune, in schimb, de cateva modificari extrem de interesante in dreptul partii tehnice.

De exemplu, versiunea de top Cupra este disponibila acum inclusiv in compania unui 2.0 turbo capabil sa livreze persoanei aflate in spatele volanului un total de 300 de cai putere si 380 de Newton-Metri.

Producatorul auto spaniol nu a dezvaluit, din pacate, si modul in care au evoluat performantele, insa nu trebuie sa fii neaparat un geniu pentru a realiza ca primii 100 de kilometri pe ora vin acum in mai putin de 5.6 secunde.

In fine. Revenind la schimbarile aduse de proaspat lansatul SEAT Leon Cupra, aparitia unui sistem de tractiune integrala reprezinta o alta noutate absoluta care ii va incanta pe fanii respectivei compacte.

Oarecum. Nu de alta, dar de tehnologia cu pricina se vor bucura exclusiv clientii care vor opta pentru serviciile variantei ST, cumparatorii modelului hatchback fiind nevoiti sa se multumeasca in continuare cu un FWD.

La final, aceeasi compacta spaniola mai anunta si suspensie adaptiva DCC, diferential electronic sau cinci moduri diferite de condus - Comfort, Sport, Eco, Individual si, nu in ultimul rand CUPRA.

Referitor la departamentul tehnologic, avem Traffic Jam Assist, Lane Assist, Adaptive Cruise Control, Pedestrian Protection, dar si Electric Parking Brake, Keyless Entry si Engine Start. Pe scurt, aproape de toate.

Singurul detaliu important care lipseste in cazul de fata consta in pretul de vanzare al noului Leon Cupra, oficialii SEAT preferand sa se limiteze la a dezvaluit ca livrarile vor incepe din februarie 2017.

SEAT Leon Cupra 300

SEAT Leon Cupra 300

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2016