Dacia a lansat si-n Romania noua gama Jogger. Cea mai ieftina versiune costa aproape 14.000 de euro, insa nu ofera in standard nici macar aer conditionat

Dacia a lansat si-n Romania noua gama Jogger. Cea mai ieftina versiune costa aproape 14.000 de euro, insa nu ofera in standard nici macar aer conditionat
  • Dacia a lansat si-n Romania noua gama Jogger
  • Cea mai ieftina versiune costa aproape 14.000 de euro, insa nu ofera in standard nici macar aer conditionat
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste propulsia, clientii variantei de baza a noii masini de la Mioveni vor fi nevoiti sa se multumeasca si - totodata, obisnuiasca cu o motorizare turbo de 100 de cai. Pe benzina, plus gaz.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ trei luni, inca de la inceputul toamnei anului 2021, prima Dacia Jogger din toate timpurile a fost lansata recent - chiar saptamana aceasta, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 13.990 de euro, potrivit datelor publicate, zilele trecute, pe site-ul distribuitorului local.

Comercializata sub indicativul Essential ECO-G 100, versiunea de baza a noii masini din gama constructorului de la Mioveni gazduieste in compartimentul motor - inutil de mentionat, o unitate turbo de 1.0 litri, cu trei cilindri si undeva in jurul a 100 de cai. Capabila sa ruleze atat pe benzina, cat si pe gaz petrolier lichefiat.

Dacia Jogger

Dacia Jogger

Dacia Jogger

O transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic - astfel ca, cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza circa 12.3 secunde, conform brosurii oficiale. De cealalta parte, viteza maxima se invarte in jurul valorii de 175 de kilometri pe ora.

Seria vestilor mai mult sau mai putin surprinzatoare continua cu o dotare standard ce nu include si aer conditionat. Aceasta din urma este disponibila in mod optional, doritorii avand de scos din buzunare o suma deloc neglijabila - dimpotriva!, de 760 de euro, pentru echipamentul respectiv, daca mai trebuia precizat.

Noua gama Dacia Jogger se vinde, in Romania, in trei versiuni diferite de echipare - variantei de baza cunoscuta sub denumirea Essential alaturandu-i-se o "savoare" Comfort si una pe nume SL Extreme. Toate aromele mentionate anterior ofera atat doua randuri de scaune si cinci locuri, cat si trei randuri de scaune si sapte locuri.

Lista cu optiuni se incheie cu gama de motorizari formata din doua propulsoare, cu alternativa la unitatea ECO-G 100 constand intr-un motor (exclusiv) pe benzina - de 1.0 litri, cu trei cilindri in linie si 110 cai sub capota. Acompaniat, la randul sau, de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Dacia Jogger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Dacia Jogger
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Decembrie 2021