Dacia Duster Connected by Orange: prima Dacie cu internet si camera de marsarier

Dacia Duster Connected by Orange: prima Dacie cu internet si camera de marsarier
  • Internet gratuit 24 de luni pentru 10 device-uri
  • Camera de marsarier, o premiera pentru marca romaneasca
  • MediaNAV, sistemul multimedia vine standard
Distribuie pe Facebook

Dacia lanseaza in cursul zilei de azi noul model produs in Editie Limitata Duster Connected by Orange. Un Duster care are cateva optiuni in plus fata de un model standard, care vine cu internet gratuit pentru 24 de luni la bord, dar si cu o serie de alte trasaturi interesante.

Dupa ce a lansat in Franta diferite variante produse in Editie Limitata, printre care si ultimul Duster (Titus) Steel, in Romania incepe sa prinda tot mai mult teren acest trend de vanzare a masinilor mai speciale. Este si cazul noului Duster Connected by Orange, un SUV care vine cu o lista de dotari moderne, unele chiar in premiera pentru marca Dacia.

Asa cum ii zice si numele, Duster Connected, este un SUV care vine cu internet la bord. Mai precis, clientii acestui model beneficiaza de internet gratuit Wi-Fi on-board timp de 24 de luni prin intermediul unui hotspot Orange. La acesta se pot conecta simultan maximum 10 dispozitive si traficul lunar este limitat la 12 GB de internet, suficient pentru orice familie dornica de conectivitate.

Chiar daca abuzul de internet in cazul unor copii obisnuiti cu tablete sau telefoane inteligente dauneaza maxim, internetul este fara indoiala o dotare pe care tot mai multi producatori o ofera in masina. Duster Connected face asta printr-o colaborare cu Orange.

Mai mult, aceasta Editie Speciala Duster Connected, vine cu un pachet de personalizare. Jante pe 16 inch Noir Diamante, o tapiterie la interior dedicata acestei editii si cateva dotari de confort. In premiera, Dacia Duster Connected are o camera de marsarier care inlocuieste senzorii traditionali, scaune fata incalzite si sistemul MediaNAV cu ecran tactil.

Noul Duster se lanseaza oficial astazi, 28 octombrie 2015, punandu-se in vanzare incepand cu 30 octombrie 2015. Pretul masinii inca nu se stie oficial, dar este de asteptat ca aceasta Editie Speciala de Dacie Duster sa coste peste 14.000 de Euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe