Dacia Lodgy - Prima fotografie cu versiunea de serie

Dacia Lodgy - Prima fotografie cu versiunea de serie
Zvonuri, fotografii spion si chiar o varianta de curse. Intreaga lume auto asteapta cu sufletul la gura debutul ofical al modelului Dacia Lodgy, automobilul ce promite sa schimbe odata pentru totdeauna segmentul monovolumelor.
Distribuie pe Facebook

Martie 2012. Nu, nu este data la care s-a anuntat un nou sfarsit al lumii - cel putin din ce stim noi. In schimb, in luna martie a anului 2012 se va desfasura cea de-a 82-a editie a Salonului Auto de la Geneva, eveniment ce va gadui si premiera mondiala a modelului Dacia Lodgy - automobilul ce promite sa schimbe odata pentru totdeauna segmentul monovolumelor.

La acest moment, urmatorul produs de succes al constructorului de la Mioveni poate fi admirat exclusiv intr-o versiune de curse botezata Glace, cu care ne vom intalni pe tot parcursul anului viitor, in cadrul Trofeului Andros. Drept urmare, a fost o surpriza atunci cand britanicii de la Car Magazin au dezvaluit weekendul acesta ceea ce ei numesc prima fotografie oficiala a variantei de serie. Totusi, la o simpla analiza, reiese ca avem de-a face cu o imagine prelucrata in photoshop.

De asemenea, un mare mister se intinde si peste lista cu informatii tehnice. Fiindca momentan nu avem parte de nici un detaliu oficial, nu ne ramane decat sa speculam. Si incepem cu gama de motorizari, despre care tindem sa credem ca va fi aceeasi cu cea a SUV-ului Duster. Drept urmare, viitorii clienti ai monovolumului Dacia Lodgy vor avea de ales, cel mai probabil, intre un motor pe benzina - 1.6 16V de 105 CP si un propulsor pe motorina (disponibil in doua versiuni de putere) - 1.5 dCi de 90 sau 110 CP.

In ceea ce priveste transmisia, viitoarea Dacia Lodgy ar putea fi oferita atat cu o transmisie manuala in cinci trepte, cat si cu o cutie manuala cu sase rapoarte. Referitor la dimensiuni, se pare ca monovolumul constructorului din Mioveni va masura putin peste patru metri in lungime.

Asa cum specificam si anterior, Dacia Lodgy va fi dezvaluita in premiera mondiala in luna martie a anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2011