Dacia Lodgy se vinde in Franta cu un pachet off-road

Dacia Lodgy se vinde in Franta cu un pachet off-road
  • Dacia Lodgy are un pret de pornire de 9990 Euro in Franta
  • Cea mai dotata versiune se numeste Black Line
  • Lodgy se poate cumpara cu interior piele, navigatie, scaune incalzite si un pachet off-road care costa 490 de Euro
Distribuie pe Facebook

Chiar daca pe piata din Franta, marca romaneasca Dacia se bucura de un mare succes, in special cu modelul Duster si Logan, monovolumul autohton Lodgy nu prea are vanzarile scontate. Motiv pentru care, francezii au decis vanzarea lui Lodgy extrem de simplu, in 3 variante de echipare. In plus, pun la dispozitia clientilor si un pachet off-road.

Ca sa sustina un pic vanzarile monovolumului romanesc, importatorii Dacia din Franta vor propune de acum inainte modelul numai in 3 versiuni de echipare. E vorba de versiunea de baza numita Lodgy, care are un pret de 9990 Euro, ce vine dotata cu bare vopsite in culoarea caroseriei, bare plafon, servo-directie, ABS si AFU, 4 airbaguri si sistem Isofix.

Urmeaza echiparea Silver Line, o dotare de mijloc, care are pe langa dotarile standard si aer conditionat, Plug & Radio, spoilere in doua culori, bandouri laterale, geamuri electrice fata si computer de bord. In plus, poate fi cumparat Lodgy Silver Line si cu motorizarea dCi 90, dar si cu bancheta spate rabatabila fractionat.

Cea mai dotata echipare pe Lodgy se numeste Black Line. Aceasta se vinde optional cu interior piele si scaune fata incalzite, pe langa ceea ce ofera versiunile de mai sus. In plus, vine cu bare de plafon cromate, jante de aliaj de 16 inch, sistem MediaNav cu ecran tactil, limitator de viteza, geamuri electrice la toate portierele, scaun reglabil pe inaltime pentru sofer si centuri reglabile.

Noutatea este data insa de un pachet off-road. Acesta e compus din aripi umflate, difuzor fata si spate pentru bare si o garda la sol crescuta. Pretul pentru acest pachet care il lasa pe soferul de Lodgy cu echipare tot-teren sa treaca dincolo de asfalt este de 490 de Euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe