Dacia mai aduce la Paris doua editii limitate: Duster Air si Sandero Black Touch

Dacia mai aduce la Paris doua editii limitate: Duster Air si Sandero Black Touch
  • Dacia Duster Air incepe de la 16.200 Euro
  • Sunt doar modificari stilistice
  • Niciun model nu este dotat cu clima automata
Distribuie pe Facebook

Dacia nu a terminat cu surprizele pentru editia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris si mai vine in standul propriu cu inca doua modele noi. E vorba de editii limitate ale lui Duster si Sandero vandute numai pe piata franceza.

Dacia a realizat de-a lungul timpului mai multe editii limitate ale modelelor sale. Ultima, lansata in Romania, a fost Loganul aniversar 10 ani care a fost si cel mai bine dotat produs al marcii romanesti. Dar acum, la Paris, pe langa noile modele Dacia Dokker Stepway si Dacia Lodgy Stepway, producatorul romanesc mai vine cu doua premiere. Dar, asa cum Logan 10 Ani s-a vandut numai in Romania, aceste doua modele vor fi realizate exclusiv pentru piata din Franta.

Dacia Duster Air este un Duster normal care a primit cateva modificari stilistice. Numele isi doreste sa transmita legatura masinii cu aviatia, motiv pentru care si culoarea galbena este des intalnita la aceasta masina, probabil ca sa aduca putin cu uniformele fortelor armate aeriene franceze. Oglinzile laterale sunt galbene, jantele de 16 toli ca si cele obisnuite sunt vopsite in negru metalic, cateva stickere la exterior cu tematica ceasurilor de bord din avion iti iau ochii, dar si interiorul se bucura de acelasi contrast negru-galben.

Dacia Duster Air

Motorizarile de pe Duster Air sunt cele deja binecunoscute: 1.2 TCe de 125 cp si un diesel 1.5 dCi de 110 cp. Preturile vor incepe de la 16.200 pentru versiunea pe benzina sau 18.900 Euro, fara ca tractiunea 4x4 sa fie inclusa in pret.

Dacia Duster Air

Dacia Sandero Black Touch are un singur lucru nou. Asa cum ii spune si numele, e vorba de culoarea neagra ce predomina tot, mai ales la exterior: spoilere in culoarea caroseriei, oglinzile negre si un set de jante aparent din aliaj pe 15 inch, vopsite insa in gri metalizat. La interior, finisajele sunt cele obisnuite, unde predomina culoarea neagra dar exista si ceva elemente cromate.

Noul Sandero Black Touch vine din fabrica cu sistemul MediaNAV, pilot automat, geamuri electrice si scaune incalzite, dar si pretul este pe masura. Pentru versiunea cu motorul 1.2 aspirat cu 75 cp pretul este de 10.450 de Euro, fiind insa disponibile si motorizari TCe de 90 cp sau 1.5 dCi, la preturi ceva mai mari.

Trebuie retinut ca aceste doua modele se vor comercializa numai pe piata din Franta si ca, asa cum deja ne-am obisnuit, editiile limitate vor avea succes.

Dacia Duster Air

Dacia Duster Air

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Dacia Duster Air
mai multe