Descopera noul Audi A4 in peste 135 de imagini interioare, exterioare si tehnice

Descopera noul Audi A4 in peste 135 de imagini interioare, exterioare si tehnice
  • Noul Audi A4 revine in peste peste 135 de imagini interioare, exterioare si tehnice
  • Automobilul german debuteaza oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt
  • Vanzarile iau startul la scurta distanta, preturile pornind de la 32.950 euro
Distribuie pe Facebook

Pentru ca nu a reusit sa convinga chiar intreaga audienta cu liniile si formele sale, cea de-a cincea generatie a popularului Audi A4 revine astazi in peste 135 de noi fotografii interioare, exterioare si tehnice, sperand sa aiba mai mult succes ca data trecuta.

Anuntat oficial la sfarsitul lunii iunie si programat sa debuteze public in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt in perioada 19 - 27 septembrie, noul Audi A4 este cu pana la 120 de kilograme mai usor ca pana acum, in timp ce lungimea si ampatamentul au crescut cu 30, respectiv 10 milimetri comparativ cu acelasi model anterior.

Noul Audi A4 - Super Galerie Foto

Noul Audi A4 - Super Galerie FotoNoul Audi A4 - Super Galerie Foto

O alta surpriza pregatita de cea de-a cincea generatie a popularului automobil german de clasa medie o reprezinta capacitatea de incarcare a portbagajului, versiunea Avant promitand sa inghita nici mai mult, nici mai putin de 1.510 litri de bagaje - un record pentru acest segment, atunci cand bancheta spate este complet rabatata. In plus, tot la capitolul performante inegalabile de catre concurenta putem trece si coeficientul aerodinamic de doar 0.23 (0.26 pentru break-ul anterior mentionat).

Mergem mai departe si ajungem in dreptul gamei de motorizari, acolo unde noul Audi A4 este insotit de un total de sapte propulsoare supraalimentate, ce ofera puteri cuprinse intre 150 si 272 CP. Titlul de cea mai eficienta optiune ii revine, deloc surprinzator, variantei Ultra, ce promite emisii de dioxid de carbon de circa 95 de grame per kilometru.

Ca si tehnologii disponibile, pe langa display-ul TFT de 12.3 inch mentionat anterior, cea de-a cincea generatie a popularului automobil german de clasa medie mai promite si un display secundar de 8.3 inch, destinat sistemului de infotainment MMI, faruri Matrix LED, dar si sistemul Drive Select pentru propulsoarele mai puternice de 190 CP. In ceea ce priveste confortul, principalele atractii constau in sistemul audio Bang & Olufsen cu sunet 3D, 19 difuzoare si 755 W, respectiv sistemul multimedia cu doua tablete pozitionate in spatele scaunelor fata.

Noul Audi A4 - Super Galerie Foto

Noul Audi A4 - Super Galerie Foto

Noul Audi A4 - Super Galerie Foto

Noul Audi A4 - Super Galerie Foto

Noul Audi A4 - Super Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (136) Poze Noul Audi A4 - Super Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2015