Dupa noul E-Class Estate, Mercedes-Benz va lansa anul acesta si o varianta All Terrain

Dupa noul E-Class Estate, Mercedes-Benz va lansa anul acesta si o varianta All Terrain
  • Mercedes-Benz va lansa o noua versiune a Clasei E, numita All Terrain
  • Masina va fi vanduta cu preponderenta in Europa
  • Noul All Terrain va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris si va fi produs incepand cu anul viitor
Distribuie pe Facebook

Un oficial Mercedes-Benz a declarat recent ca nemtii au in plan dezvelirea oficiala a unei variante E-Class All Terrain la Salonul Auto de la Paris

Nici bine nu a dat prelata jos de pe noua versiune Estate a Clasei E, ca cei de la Mercedes-Benz se grabesc cu o noua varianta care sa fie un competitor serios pentru Audi-ul A6 Allroad.

Nemtii planuiesc sa vanda aceasta varianta cu preponderenta in Europa unde anumiti clienti inca doresc un kombi inaltat, dar care sa nu fie totusi un crossover sau un SUV. Din acest motiv, E-Class All Terrain nu va ajunge pe piata din Statele Unite, unde oamenii sunt cuprinsi de frenezia celorlalte doua versiuni amintite mai sus.

Michael Kelz, inginerul sef al Clasei E a declarat ca "Nu va fi la fel de bun la off-road ca un SUV, dar va merge mai departe decat majoritatea clientilor se vor astepta."

Pentru a putea parasi, controlat, partea carosabila, constructorul german ii va monta suspensia variabila pe aer care ii va permite soferului sa ridice masina, la apasarea unui buton, sau sa o lase mai jos cand se afla, spre exemplu, pe autostrada.

Pe langa o garda la sol mai inalta, noul All Terrain va avea detalii exterioare specifice incluzand bare restilizate, protectie de plastic pe dedesubt si diferite intarituri la nivelul aripilor.

La fel ca si varianta berlina si Estate, viitoarea versiune a Clasei E va avea aceleasi motoare in 4 si 6 cilindri, pe bezina si motorina, ca celelalte.

Multumita celor 6 exemplare off-road prezente momentan in gama Mercedes, constructorul german este un jucator important pe diferite piete, iar cu acest nou model All Terrain, va mai ataca una.

Nemtii vor prezenta acest nou model la Paris, mai apoi urmand sa intre in productie anul viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2016