Este modelul Ford B-MAX cea mai noua tendinta a anului?

Este modelul Ford B-MAX cea mai noua tendinta a anului?
Date fiind proprietatile de uscare rapida pe care vopseaua neagra le oferea Modelului T, remarca fondatorului Ford Motor Company, Henry Ford, potrivit caruia clientii pot alege orice culoare "atata timp cat aceasta este culoarea neagra", a devenit celebra.
Distribuie pe Facebook

Cei nouazeci de ani care au trecut de atunci au adus multe schimbari pentru industria auto - poate niciuna mai mare decat abordarea Ford in ceea ce priveste alegerea culorii. Designerii Ford se vor afla la Milano in aceasta saptamana pentru a participa la Saptamana Modei, unde vor vorbi despre noul model B-MAX, ale carui culori au fost inspirate din lumea modei, a obiectelor de mobilier, precum si a celor mai avansate dispozitivele electronice.

"Oamenilor le place sa se simta bine si sa arate bine, fie ca e vorba de a purta imbracamintea preferata, fie de a conduce", a declarat Serife Celebi, supervizor pentru designul culorilor si materialelor in cadrul Ford Europa, care, impreuna cu echipa sa, urmareste indeaproape ultimele tendinte in ceea ce priveste culorile, materialele si modelele.

"Spre deosebire de creatorii de moda, noi nu putem prezenta o noua colectie la fiecare sase luni", a adaugat ea. "Dar putem sa ne asiguram ca vehiculele noastre sunt in armonie cu gusturile si stilurile contemporane si ca raman astfel in anii care urmeaza".

Este modelul Ford B-MAX cea mai noua tendinta in lumea auto?

B-MAX introduce culori precum Burnished Glow, Tectonic Silver si Nautical Blue, care reprezinta tendinta actuala de lux subtil, o impresie sugerata de creatiile Gucci.

"Burnished Glow aminteste de o zi insorita de toamna, inspira un sentiment de caldura, foarte natural si este o ilustrare a culorilor pe care le-am putut vedea la evenimente precum Targul de Mobila de la Milano," a declarat Celebi, care a studiat Design-ul Tesaturilor inainte de a se alatura echipei Ford, in anul 2000. Pasiunea sa pentru culoare, tesaturi si design se datoreaza originilor turcesti ale familiei sale.

"Tectonic Silver combina argintiul cu o nuanta calda de auriu", a mai spus ea. "Acesta e tipul de culoare luxurianta pe care o puteti intalni pe podiumurile de moda in colectiile Versace sau Miu Miu". "Nautical Blue este o nuanta metalica de aqua, stralucitoare si moderna, pe care o veti intalni in colectiile de vara din tesatura "chino" ale acestui an si in creatiile vestimentare pentru barbati ale unor designeri precum Armani".

Este modelul Ford B-MAX cea mai noua tendinta in lumea auto?


Versiunea de echipare de top a B-MAX, Titanium, va include de asemenea o tesatura sofisticata cu dungi, inspirata de obiectele vestimentare clasice Savile Row, dar si interpretari moderne ale unor designeri precum Paul Smith. "Modelul in relief ne va permite sa cream un contrast interesant intre suprafetele mate si cele stralucitoare, ceea ce reprezinta o tendinta populara in imbracamintea sportiva, precum si in creatiile vestimentare pentru ambele sexe", a spus Celebi.


"Am folosit de asemenea texturi cu un efect extraordinar prin contrastul lor cu finisajul elegant, negru stralucitor al panoului de bord si al consolei centrale. Sursele noastre de inspiratie au fost dispozitivele electronice de inalta performanta si placile de snowboard, rezultand astfel un aspect modern si exclusivist".

Noul Ford B-MAX va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva, care are loc luna viitoare, si va fi disponibil pe piata din Europa in cursul acestui an.

Este modelul Ford B-MAX cea mai noua tendinta in lumea auto?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2012