Este oficial! Uite cum arata noile Logan si Sandero, primele Dacii echipate cu LED-uri din fabrica

Este oficial! Uite cum arata noile Logan si Sandero, primele Dacii echipate cu LED-uri din fabrica
  • Dacia publica primele imagini oficiale ale noilor game Logan si Sandero
  • Automobilele in cauza vor debuta in premiera mondiala luna viitoare, la Paris
  • Printre modificarile operate se strecoara si un set lumini de zi cu LED-uri
Distribuie pe Facebook

Dacia a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noilor game Logan, respectiv Sandero. Premiera mondiala a celor doua modele si versiunilor derivate - in speta Logan MCV, respectiv Sandero Stepway, a fost programata pentru inceputul lunii octombrie, atunci cand Salonul Auto de la Paris isi va deschide larg portile.

Este oficial. Zvonurile conform carora Dacia va lansa in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara la Paris in perioada 1 - 16 octombrie o noua reiteratie a gamelor Logan si Sandero au fost confirmate in cursul acestei dimineti chiar de catre oficialii Renault.

Ba chiar mai mult de-atat, cei din urma au publicat si doua fotografii ce surprind partea frontala restilizata a modelelor Logan si Logan MCV, respectiv Sandero si Sandero MCV. Dupa cum era de asteptat, design-ul respectivului detaliu are ca sursa principala de inspiratie ultimul Duster.

Tot cu ajutorul respectivelor imagini mai putem observa, de asemenea, si ca noile game Logan si Sandero se vor bucura - in premiera absoluta pentru compania Dacia, de lumini de zi pe baza tehnologie LED. Plus jante restilizate, daca nu ne inseala privirea.

Din pacatea, atat partea posterioara, cat si interiorul versiunii imbunatatite a modelelor Logan si Logan MCV, respectiv Sandero si Sandero MCV au fugit de la poze, insa Renault anunta aici schimbari la nivelul blocurilor optice, materialelor folosite, dar si dotarilor sau spatiilor de depozitare.

In ceea ce priveste gama de motorizari, informatiile oficiale cu privire la acest subiect lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care reamintim de zvonurile anterioare care anunta aparitia unui benzinar turbo de 1.2 litri si 125 de cai putere.

Noile Dacii Logan si Sandero

Distribuie pe Facebook
mai multe