Este una dintre cele mai dorite masini din lume, iar din noiembrie ajunge in Europa. Uite cat te va costa un Nissan GT-R Track Edition

Este una dintre cele mai dorite masini din lume, iar din noiembrie ajunge in Europa. Uite cat te va costa un Nissan GT-R Track Edition
  • Nissan a publicat pretul de pornire pentru versiunea Track Edition
  • Aceasta ajunge in Europa incepand din luna noiembrie
  • Specificatiile exacte difera in functie de piata de desfacere
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Nissan au anuntat pretul de pornire in Europa pentru GT-R Track Edition. Versiunea dezvoltata de cei de la Nismo va ajunge in showroom-urile de pe Batranul Concurent incepand din luna noiembrie.

Nissan-ul GT-R a fost introdus pentru prima data in anul 2007, si a ajuns rapid una dintre cele mai dorite masini din lume. Dupa 9 ani de serviciu, constructorul japonez a prezentat la inceputul acestui an, in cadrul Salonului Auto de la New York, cea de-a doua generatie, care duce mostenirea mai departe.

Nissan GT-R Track Edition

Europenii pot intra acum in posesia celui mai nou Godzilla, dupa ce niponii au anuntat recent pretul de pornire pentru versiunea Track Edition. Aceasta poarta semnatura celor de la Nismo si se situeaza deasupra nivelelor de echipare Premium, Prestige si Black Edition, dar sub varful de gama reprezentat de GT-R-ul Nismo.

Nissan GT-R Track Edition

Astfel, cei care isi doresc o asemenea masina in garajul lor vor trebui sa scoata din buzunare 118.900 de euro. Pentru aceasta suma, vor primi jante de 20 inch din aluminiu NISMO Racing Black, anvelope speciale si o bara fata noua, ceva mai lata decat cea care se gaseste pe celelalte nivele de echipare.

Este important de stiut ca specificatiile exacte difera in functie de piata de desfacere. In Germania spre exemplu, GT-R Track Edition beneficiaza de scaunele Recaro cu partea dorsala din carbon ca si dotare standard, iar aripa spate din fibra de carbon se gaseste doar pe lista de optionale. Pe de alta parte, in Marea Britanie si in Franta, scaunele Recaro finisate in negru si rosu impreuna cu spoilerul spate din fibra de carbon vin ca si dotari standard, iar portbagajul din carbon si scaunele cu partea din spate din acelasi material sunt optionale.

Nissan GT-R Track Edition

Indiferent de tara in care ajung, toate aceste versiuni vor avea o placa din fibra de carbon cu inscriptia "Track Edition", montata pe bord, suspensie sport Bilstein Damptronic, si noile bare anti-ruliu fabricate dintr-un material extrem de usor.

Nissan GT-R Track Edition

Sub capota, regasim acelasi propulsor twin-turbo V6, de 3.8 litri, fabricat manual de un singur inginer, si care dezvolta 562 de cai putere si 637 Nm cuplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe