Facelift subtil pentru Alfa Romeo Giulietta

Facelift subtil pentru Alfa Romeo Giulietta
  • Noua Alfa Romeo Facelift vine la Frankfurt Motor Show 2013
  • Modelul italian se bucura de modificare vizuale si tehnice
  • Principala noutate o reprezinta motorul 2.0 JTDM de 150 CP
Distribuie pe Facebook

O parte frontala usor revizuita, linii laterale ceva mai pronuntate ca pana acum si noi optiuni atunci cand vine vorba de jante, culori exterioare sau personalizarea interiorului. Acestea sunt principalele imbunatatiri pe care le aduce noua Alfa Romeo Giulietta Facelift, automobil ce va debuta in premiera mondiala saptamana viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Desi are in spate o cariera de numai trei ani, actuala generatie a modelului Alfa Romeo Giulietta se pregateste sa primeasca deja un prim facelift. Versiunea imbunatatita a hatchback-ului italian va putea fi admirata pe viu, in premiera mondiala, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt de saptamana viitoare, insa noi aflam chiar astazi modificarile pe care le-a suferit automobilul de clasa compacta din Torino.

Alfa Romeo FaceliftAlfa Romeo Facelift

O parte frontala usor revizuita si linii laterale ceva mai pronuntate ca pana acum. Acestea sunt principalele imbunatatiri prin care se evidentiaza noua Alfa Romeo Giulietta Facelift la prima sa aparitie. Cu toate acestea, lista cu modificarile operate de designerii italian este ceva mai ampla, viitorii cumparatori avand la dispozitie si noi optiuni atunci cand vine vorba de jante si culori exterioare. De asemenea, viitorii cumparatori ai hatchback-ului de clasa compacta din Torino vor avea la dispozitie noi optiuni si atunci cand va veni vorba de personalizarea interiorului, tot aici facandu-si aparitia si un sistem de infotainment Uconnect, ce vine la pachet cu un ecran tactil de cinci sau 6.5 inci.

In ceea ce priveste aspectul tehnic, principala noutate pe care o propune versiunea imbunatatita a modelului Alfa Romeo Giulietta se regaseste la nivelul compartimentului motor, paleta de motorizari fiind acum completata cu un propulsor turbodiesel JTDM2 de doi litri, ce ofera undeva in jurul a 150 cai putere si 380 Newton-Metri.

Alfa Romeo FaceliftAlfa Romeo Facelift

Noua Alfa Romeo Giulietta Facelift va fi disponibila la vanzare incepand cu luna octombrie a acestui an.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Alfa Romeo Facelift
mai multe