Fiat vine la Frankfurt cu noile Panda Antarctica si Freemont Black Code

Fiat vine la Frankfurt cu noile Panda Antarctica si Freemont Black Code
  • Fiat prezinta la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an doua modele speciale
  • Freemont Black Code se remarca printr-o caroserie finisata integral in negru
  • Panda Antarctica impresioneaza printr-o combinatie de alb, negru si galben
Distribuie pe Facebook

Fiat soseste la Salonul Auto de la Frankfurt cu doua editii speciale: Freemont Black Code si Panda 4x4 Antartica. Cea de-a doua este dedicata aniversarii de 30 de ani a modelului de oras cu tractiune integrala si va fi disponibila pana la sfarsitul anului intr-o editie limitata.

Printre noutatile de la standul Fiat de saptamana viitoare de la Frankfurt se numara si doua editii speciale. Prima este Fiat Freemont, primul model din gama Chrysler comercializat de italieni sub propria sigla in Europa. Practic este fostul Dodge Journey in "haine" noi.

Noul Freemont Black Code se remarca prin grila imensa, de un negru lucios, geamurile si farurile cu tenta fumurie si jantele din aliaj de 19 inchi.

Fiat Panda Antartica / Fiat Freemont Black Code

La interior, Freemont Black Code vine cu scaune incalzite din piele, un sistem audio premium si un panou infotainment ce beneficiaza de un display generos de 8.4 inchi. Propulsia este asigurata de doua motoare. Primul este cea de-a doua generatie a vechiului propulsor MultiJet de 2.0 litri (170 de cai putere), in timp ce al doilea motor este un V6 Pentastar de 3.6 litri capabil sa dezvolte 280 de cai putere.

In standard, modelul beneficiaza de tractiune fata pentru varianta motorului pe motorina, in timp ce tractiunea integrala si cutia de viteza automata in 6 trepte sunt oferite pentru versiunea pe benzina.

Freemont Black Code va fi disponibil in primavara lui 2014, iar preturile vor fi cunoscute in apropierea lansarii.

Fiat Panda Antartica / Fiat Freemont Black Code

Cel de-al doilea model Fiat care se bucura de o editie speciala este Panda 4x4. City-car-ul serbeaza 30 de ani de existenta, motiv pentru care compania italiana i-a pregatit o editie aniversara numita Antarctica.

Spre deosebire de versiunea standard, Antarctica se remarca printr-o caroserie in doua tonuri, cu oglinzi vopsite in galben, logo-uri speciale si jante din aliaj de 15 inchi. La interior, cele doua nuante sunt, de asemenea, prezente, in timp ce tapiteria este in gri si portocaliu.

Ca si in cazul lui Freemont, motorizarile acestei editii speciale sunt doua la numar si includ unitatea de 0.9 litri TwinAir Turbo (85 de cai) si cea diesel de 1.3 litri MultiJet II (75 CP). Panda Antarctica va fi pus in vanzare catre sfarsitul acestui an.

Fiat Panda Antartica / Fiat Freemont Black Code

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Fiat Panda Antartica / Fiat Freemont Black Code
mai multe