Ford celebreaza 50 de ani de Mustang cu o editie speciala

Ford celebreaza 50 de ani de Mustang cu o editie speciala
  • Ford a anuntat editia speciala Mustang 50 Year
  • Modelul ascunde sub capota un propulsor V8 de cinci litri
  • Productia va fi limitata la numai 1.964 exemplare
Distribuie pe Facebook

2014 reprezinta un capitol extrem de important pentru povestea modelului Mustang, legendarul autoturism de peste Ocean celebrand anul acesta nu mai putin de jumatate de secol de existenta. Asa cum era de asteptat, exceptionalul eveniment nu a fost trecut cu vederea de Ford, oficialii companiei americane pregatind o editie speciala in cinstea aniversarii iconicului sau muscle car.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia evenimentului New York International Auto Show, noul Ford Mustang 50 Year Limited Edition va fi construit in doar 1.964 de exemplare, fiecare dintre acestea urmand a fi livrate in compania unui propulsor V8 de cinci litri si peste 420 de cai putere.

Asemeni versiunii GT aflate la baza, editia limitata a muscle car-ului american poate fi servita fie impreuna cu o transmisie automata cu sase rapoarte, fie alaturi de cutie manuala, cu acelasi numar de trepte de viteza.

Ford Mustang 50 Year Limited Edition

Totusi, cei care opteaza pentru prima optiune se vor bucura si de prezenta pe lista cu dotari standard a unui pachet de performanta, ce include printre altele si un sistem de franare marca Brembo, anvelope Pirelli P-Zero sau diferential cu alunecare limitata.

Pe plan estetic, noul Ford Mustang 50 Year Limited Edition reuseste sa atraga toate privirile asupra sa in special datorita caroseriei finisate in
Wimbledon White, aceeasi culoare dand savoare si primului exemplar al legendarului muscle car american vandut vreodata.

Ford Mustang 50 Year Limited Edition

Ford Mustang 50 Year Limited EditionFord Mustang 50 Year Limited Edition

Important de precizat, constructorul de automobile de peste Ocean mai pune la dispozitia viitoriilor cumparatori si o a doua nuanta exterioara, botezata Kona Blue, lista cu atractii principale regasite la nivel de exterior continuand cu jantele pe 19 inci si accentele suplimentare de crom.

In ceea ce priveste aspectul interior, indiferent ca vorbim despre versiunea Wimbledon White sau varianta Kona Blue, meniul este compus din numeroase insertii de piele / piele perforata, cusaturi contrastante si bineinteles, logo-uri 50 Years.

Noul Ford Mustang 50 Year Limited Edition va fi disponibil la vanzare incepand cu toamna acestui an, la un pret momentan neanuntat.

Ford Mustang 50 Year Limited Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ford Mustang 50 Year Limited Edition
mai multe