GALERIE VIDEO: Descopera in detaliu noul Mercedes GLE

GALERIE VIDEO: Descopera in detaliu noul Mercedes GLE
  • Mercedes prezinta la New York urmasul actualului ML
  • Noul model va fi comercializat sub denumirea GLE
  • Gama de motorizari ofera optiuni pe benzina, diesel si hibrid
Distribuie pe Facebook

Peste 35 de minute in care sa admiri fiecare linie, forma si detaliu ce intra in componenta ultimei generatii a popularului SUV din Stuttgart.

Inainte insa de asta, iti reamintim urmatoarele chestiuni: noul Mercedes GLE are ca scop sa faca uitat actualul ML si va debuta in premiera mondiala luna viitoare, cu ocazia Salonului Auto International de la New York.

Informatiile cu privire la disponibilitatea sau pretul de achizitie lipsesc cu desavarsire pentru moment, nu si cele aflate in stransa legatura cu gama de motorizari. Ce surprize ne-a pregatit ultima generatie a popularului SUV german din acest punct de vedere?

Avem un propulsor turbodiesel cu patru cilindri si 204 cai putere pentru versiunea de baza GLE 250d, in timp ce varianta GLE 350d soseste la pachet alaturi de un V6 cu 258 CP si 620 Nm.

Lista optiunilor pe benzina se limiteaza la un GLE 400 de 333 CP, respectiv un GLE 500 de 435 CP, cele doua modele "normale" fiind insotite de alte doua AMG: cu 557 (GLE 63) sau 585 cai putere (GLE 63 S).

Intr-un final, clientii vor putea opta si pentru un hibrid, noul noul Mercedes GLE 500e mixand un motor electric cu un V6 pe benzina pentru o putere maxima de 442 CP, respectiv un consum mediu de carburant de 3.3 litri la 100 km.

Asadar, acestea fiind reamintite, revenim la ale noastre: patru materiale video proaspete, cu peste 35 de minute in care sa admiri fiecare linie, forma si detaliu ce intra in componenta ultimei generatii a popularului SUV din Stuttgart.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Martie 2015