Geneva 2015: SEAT Leon ST Cupra ne intampina cu pana la 280 CP si 1.470 litri

Geneva 2015: SEAT Leon ST Cupra ne intampina cu pana la 280 CP si 1.470 litri
  • Noul SEAT Leon ST Cupra ne intampina cu pana la 280 CP
  • Break-ul spaniol ofera o motorizare turbo de 2.0 litri
  • Capacitatea portbagajului urca pana la 1.470 litri
Distribuie pe Facebook

Desi este unul dintre cei mai puternici reprezentanti ai segmentului compact, noul SEAT Leon ST Cupra nu uita scopul pentru care a fost initial creat.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 32.560 de euro, noul SEAT Leon ST Cupra ofera una dintre cele mai complete experiente ale segmentului compact. Pentru inceput, break-ul producatorului spaniol de automobile se poate lauda cu o motorizare turbo in patru cilindri, cu capacitate de doi litri, ce ofera fie 265, fie 280 CP.

Geneva 2015: SEAT Leon ST CupraGeneva 2015: SEAT Leon ST Cupra

Geneva 2015: SEAT Leon ST Cupra

Cuplul maxim se invarte in jurul valorii de 350 Nm in ambele cazuri, iar livrarea valorilor maxime catre rotile fata se face prin intermediul unei cutii manuale cu sase trepte. Pentru cei care cauta un plus de performanta, o transmisie automata cu dublu ambreiaj este disponibila in mod optional, sprintul 0 - 100 km/h coborand pana la 6.0 secunde.

Aceasta este insa una dintre multiplele fete pe care le afiseaza noul SEAT Leon ST Cupra. Urmatoarea se afla in stransa legatura cu practicabilitatea, capitol la care break-ul producatorului spaniol de automobile impresioneaza atat prin consumul de 6.6 - 6.7 litri la 100 km, cat si prin capacitatea de incarcare a portbagajului de pana la 1.470 litri

Numai cuvinte de lauda avem si despre aspectul vizual, blocurile optice dotate cu tehnologia LED, liniile proeminente sculptate la nivelul portierelor si formele bombate ale aripilor laterale transformand noul SEAT Leon ST Cupra intr-una dintre cele mai atragatoare aparitii ale segmentului destinat break-urilor de dimensiuni compacte.

Asemeni departamentului exterior, interiorul preia toate calitatile si defectele caracteristice versiunii standard, la acestea adaugandu-se o serie de elemente sinonime cu sportivitatea absoluta. Elemente care, in cazul de fata, constau in ceasuri de bord restilizate, volan cu parte inferioara plata si scaune fata cu suport lateral marit. Printre altele...

Geneva 2015: SEAT Leon ST Cupra

Geneva 2015: SEAT Leon ST Cupra

Geneva 2015: SEAT Leon ST Cupra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Geneva 2015: SEAT Leon ST Cupra
mai multe