Iata cum poate arata Dacia de 5000 de Euro pentru oras

Iata cum poate arata Dacia de 5000 de Euro pentru oras
  • Masina ar putea fi produsa pe platforma vechiului Twingo
  • Dacia Mini se poate fabrica in Maroc
  • Cea mai mica Dacie ar putea sa coste 5000 de Euro
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Auto-Bild au publicat doua noi imagini cu o posibila Dacia de oras. Micuta masina s-a bucurat de-a lungul vremii de multe imagini virtuale, supozitii ale aspectului real, iar acum au fost publicate poze noi cu o alta versiune.

Auto-Bild Germania a publicat doua imagini cu un model mic, de oras, care poarta sigla Dacia. Am mai vazut in trecut multe poze cu ceea ce poate lansa Dacia in curand pe segmentul automobilelor de oras, insa versiunea propusa de nemti este destul de reusita si fezabila. Imaginile sunt realizate virtual, nu sunt reale, si ne arata o masinuta mica in 3 usi ce seamana cu generatia Twingo ce tocmai a iesit din productie.

Dacia Mini a mai fost botezata de presa auto fie Dacia 900, fie Dacia Towny sau Dacia Citadine. Insa oficialii Dacia nu au confirmat nimic pana acum, nici ca acest model se fabrica, nici vreun nume stabilit. Insa au fost voci din grupul Renault care au confirmat ca platforma de Twingo va fi refolosita pentru un alt model din alianta.

In caz ca Renault-Nissan va dori sa fabrice o Dacie mica de oras, cel mai probabil aceasta se va construi la Tanger. In uzina din Rusia sunt fabricate masini cu sigla Renault si Nissan, iar la Mioveni, francezii nu planuiesc sa faca inca o investitie in viitorul apropiat. Micuta masina Dacia de oras va fi disponibila cu motorizarile firesti care sunt si acum disponibile pentru Sandero si Logan: 1.2 aspirat, 1.2 TCe sau 0.9 TCE.

Pretul pentru o Dacie de oras va fi de aproximativ 5.000 de Euro. Un pret real, tinand cont ca ieri, Volkswagen a anuntat ca la anul va scoate pe piata masina de 6000 de Euro, special gandita pentru piata europeana. Asadar, Dacia ar trebui sa se pozitioneze mai jos, iar un pret de 5.000 de Euro suna bine, in contextul in care marca romaneasca inregistreaza crestere anual la vanzarile din toata lumea, demonstrand ca tot mai multi clienti isi doresc masini ieftine, care sa-i duca din punctul A in punctul B.

Dacia de orasDacia de oras

Dacia de oras

Dacia de orasDacia de oras

Dacia de oras

Dacia de oras

Dacia de oras

Dacia de oras

Dacia de oras

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Dacia de oras
mai multe