In curand il vei vedea si pe strazi. Opel a demarat recent productia lui.

In curand il vei vedea si pe strazi. Opel a demarat recent productia lui.
  • Opel a demarat productia noului Zafira Facelift
  • Monovolumul german ofera o gama variata de motorizari
  • Preturile de vanzare porneste de la 21.990 euro
Distribuie pe Facebook

Anuntat cu surle si trambite la inceputul lunii iunie, noul Zafira a intrat in cele din urma in productia de serie, la fabrica Opel din Russelsheim.

Dupa aproximativ patru ani de activitate, cea de-a treia generatie a monovolumului Zafira a revenit in studiourile de proiectate si dezvoltare ale Opel pentru un binemeritat facelift.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul lunii iunie, noul model iese in evidenta printr-un plus vizibil de sportivitate, atat blocurile optice, cat si design-ul grilei radiatorului sau prizelor de aer fiind modificate in acest sens.

Programul de intinerire a monovolumului Opel Zafira nu avea sa se incheie insa aici, versiunea imbunatatita a familistei germane continuand la nivel de departament interior.

Interior care isi intampina acum pasagerii alaturi de un volan in trei spite si o plansa de bord complet restilizate, carora li se alatura noi tehnologii de ultima ora, precum hot-spot-ul Wi-Fi sau compatibilitatea cu Apple CarPlay si Android Auto.

Siguranta e cel mai de pret aspect? Atunci afla ca versiunea imbunatatita a monovolumului Zafira dispune de atat de farurile AFL LED, cat si de camerele frontale Opel Eye.

Mai mult de-atat, din meniul propus de automobilul german nu lipsesc nici sistemele High Beam Assist, Traffic Sign Assist, Following Distance Indication, Forward Collision Alert, Lane Departure Warning sau Adaptive Cruise Control.

Dupa cum precizam si anterior, noul Opel Zafira Facelift este disponibil la vanzare intr-o gama variata de motorizari pe benzina, motorina si gaz, la un pret de pornire de 21.990 de euro.

Opel Zafira - Productie

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 August 2016