Inca un crossover in gama Nissan. Japonezii prezinta noul Kicks

Inca un crossover in gama Nissan. Japonezii prezinta noul Kicks
  • Nissan prezinta oficial noul model Kicks
  • Crossover-ul japonez va fi disponibil la vanzare initial pe piata auto din America Latina
  • Detaliile despre motorizari lipsesc pentru moment
Distribuie pe Facebook

Nissan a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale ale noului model Kicks. Crossover-ul japonez va fi disponibil la vanzare initial pe piata auto din America Latina, insa ar putea ajunge si in Europa.

Nissan isi continua ofensiva in segmentul destinat crossover-elor, producatorul auto japonez publicand in urma cu numai cateva momente primele fotografii si informatii oficiale ale noului Kicks.

Avand la baza conceptul cu acelasi nume, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului de la Sao Paulo din 2014, automobilul cu pricina se remarca printr-un design agresiv, caracterizat de aripi laterale proeminente si blocuri optice supradimensionate.

Nissan KicksNissan Kicks

Nissan Kicks

Tot la nivel de exterior remarcam si grila frontala stilizata sub forma literei V, jantele din aliaj cu design in cinci spite duble, dar si stalpii posteriori finisati in negru pentru o senzatie de continuitate.

In ceea ce priveste meniul interior, noul Nissan Kicks se lauda cu instrumente de bord partial digitale, cu guri de ventilate rotunde sau dreptunghiulare, volan multifunctional cu parte inferioara plata, dar si ecran de sapte inch pentru sistemul de infotainment.

Demne de mentionat sunt, de asemenea, si tehnologiile Around View Monitor, respectiv Moving Object Detection, care reprezinta o premiera pentru segmentul crossover-elor de clasa subcompacta.

Nissan Kicks

Nissan KicksNissan Kicks

Conform primelor informatii oficiale, versiunea de serie a conceptului Kicks va fi construita atat la fabrica Nissan din orasul mexican Aguascalientes, cat si la uzina braziliana din Rio de Janeiro, unde japonezii vor investi peste 190 de milioane de dolari.

Referitor la partea cu disponibilitatea, vanzarile vor lua startul in luna august, Brazilia fiind prima tara care se va bucura de serviciile noului model. Vor urma apoi alte piete din America Latina, oficialii niponi luand in calcul inclusiv posibilitatea de a lansa acest crossover de clasa subcompacta si pe Batranul Continent.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Nissan Kicks
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2016