Kia Sorento - Dezvaluit oficial, inainte de Frankfurt

Kia Sorento - Dezvaluit oficial, inainte de Frankfurt
Noua generatie a SUV-ului Kia Sorento isi va face aparitia in cadrul Frankfurt Motor Show din toamna acestui an. Noul Sorento este mai lung si mai jos decat generatia anterioara, modelul incadrandu-se in noua linie de design DNA a celor de la Kia. Dealtfel, noua generatie beneficiaza de un coeficient aerodinamic mai scazut, acesta migrand de la 0.43 la 0.38 Cd.
Distribuie pe Facebook
Nu s-au publicat prea multe date cu referire la toata gama de motoare ce va echipa noul Kia Sorento, insa este de asteptat ca varful de gama sa fie motorul de 2.2 L si 197 CP.

In ceea ce priveste trenul de rulare, noul Kia Sorento a migrat de la un sasiu la altul, beneficiand in momentul de fata de un cadru monococ, care reduce greutatea automobilului cu circa 215 kg.  Manevrabilitatea si tinuta de drum au fost mult imbunatatite, Sorento fiind adaptat mai mult soselelor si drumurilor asfaltate, desi oficialii declara ca nu si-a pierdut din caracterul off-road.

In ceea ce priveste partea de accesorii, Sorento a fost echipat cu un buton “start-engine”, senzori de parcare in oglinda retrovizoare si acoperis parnoramic.

Oficialii KIA au declarat ca tind sa indrepte dezvoltarea noului SUV spre lux, automobilul capatand mai multe aspecte calitative pentru interior decat generatia anterioara. Preturile noului SUV nu au fost inca comunicate.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Kia Sorento
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 August 2009