Mazda CX-5 a ajuns in showroomurile din Romania

Mazda CX-5 a ajuns in showroomurile din Romania
Mazda CX-5, cel mai nou model al constructorului nipon care inglobeaza tehnologiile inovatoare SKYACTIV, este deja disponibil in Romania.
Distribuie pe Facebook

La exterior, SUV-ul este primul model Mazda de serie proiectat folosindu-se limbajul de design KODO, care surprinde dinamismul formelor din natura si face ca automobilul sa para ca este in miscare chiar si atunci cand acesta stationeaza. In functie de nivelul de echipare, aspectul sportiv este pus in evidenta si de jantele din aliaj pe 17 sau 19 inci.

In versiunea standard CX-5 beneficiaza de sistem de aer conditionat, geamuri electrice fata si spate, senzori pentru presiunea pneurilor, sistemul i-STOP ce permite scaderea consumului, echipamente de siguranta ce includ ABS, DSC, TCS si sase airbaguri, sistem de pornire fara cheie si sistem de asistenta la plecarea din rampa.

Daca se opteaza pentru nivelurile de dotari superioare, noul SUV poate fi echipat cu: pilot automat, conectivitate Bluetooth, display central tactil color de 5.8 inci, sistemul inteligent de franare in oras, controller-ul pentru meniu multi-commander, faruri Bi-xenon directionale, camera pentru deplasarea cu spatele, sistem audio Bose cu 9 difuzoare, sistemul RVM de monitorizare a 'unghiului mort' si altele.

Mazda CX-5 este disponibil la orice dealer Mazda din tara. Preturile pornesc de la 22.190 euro, TVA inclus.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2012