Mercedes B-Class primeste un facelift pentru batalia cu BMW Active Tourer

Mercedes B-Class primeste un facelift pentru batalia cu BMW Active Tourer
  • Mercedes anunta un facelift pentru monovolumul B-Class
  • Lista cu noutati include numeroase imbunatatiri vizuale
  • Gama de motorizari propune un total de sase unitati diferite
Distribuie pe Facebook

Desi aflat pe piata de numai trei ani, actualul Mercedes B-Class nu s-a sfiit sa dea o fuga pana in Stuttgart pentru cateva imbunatatiri. Decizia monovolumului german este oarecum de inteles, competitia intarindu-se recent cu un BMW Seria 2 Active Tourer.

Dupa o binemeritata vacanta, intreaga industrie auto a revenit la birourile de proiectare tehnica si / sau estetica, marile si micile companii pregatindu-se intens pentru Salonul de la Paris.

Printre premierele remarcabile propuse de evenimentul ce se desfasoara in perioada 4 - 19 octombrie se numara si noul Mercedes AMG GT, insa producatorul german spera sa atraga atentia celor din jur si cu versiunea imbunatatita a monovolumului B-Class.

Mercedes B-Class FaceliftMercedes B-Class Facelift

Mercedes B-Class Facelift

Disponibil la vanzare in trei variante de echipare - Style, Urban si AMG Line, rivalul constructorului din Stuttgart pentru BMW-ul Seria 2 Active Tourer promite sa satisfaca toate gusturile in materie de preferinte vizuale, cei care nu au reusit totusi sa-si gaseasca un preferat avand la dispozitie numeroase optiuni pentru atingerea rezultatului dorit - inclusiv trei pachete pe nume Night, Exclusive si AMG Exclusive.

La fel de generoasa se anunta, de asemenea, si gama de motorizari, versiunea imbunatatita a monovolumului B-Class dispunand de un total de sase unitati diferite, oferite in diverse variante de putere. Altfel spus, avem, dispuse in ordinea capacitatii cilindrice, un 1.5 turbodiesel de 90 CP (B160 CDI) sau 109 CP (B180 CDI), un 1.6 turbo pe benzina de 122 CP (B180) sau 156 CP (B200), un 2.0 pe benzina de 184 CP (B220 4Matic) sau 211 CP (B250) si, nu in ultimul rand, un 2.1 turbodiesel de 136 CP (B200 CDI) sau 177 CP (B220 CDI).

Pentru cei care cauta propulsiile alternative pentru protejarea mediului, rivalul constructorului din Stuttgart pentru BMW-ul Seria 2 Active Tourer poate fi comandat si in compania unui motor complet electric, cu 180 CP si 340 de Nm sub capota. Meniul se incheie cu noul Mercedes B200 Natural Gas Drive, de 156 cai putere si 270 Newton-Metri.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat, si anume pretul de pornire: 27.102 euro.

Mercedes B-Class Facelift

Mercedes B-Class FaceliftMercedes B-Class Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Mercedes B-Class Facelift
mai multe