Mercedes celebreaza succesul din Formula 1 cu un hot-hatch de 381 CP

Mercedes celebreaza succesul din Formula 1 cu un hot-hatch de 381 CP
  • Mercedes publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului A45 AMG PETRONAS 2015 World Champion
  • Automobilul cu pricina celebreaza dubla reusita de compania germana in cadrul sezonului actual al Formulei 1
  • Vanzarile specialului model vor fi limitate la perioada ianuarie - mai 2015; preturile pornesc de la 65.402 euro
Distribuie pe Facebook

Mercedes a reusit dubla in cea mai importanta competitie auto a anului, Formula 1, marca germana plecand acasa atat cu titlul la piloti, cat si cu cel de la constructori.

Iar cum o astfel de performanta nu poate fi trecuta cu vederea, oficialii companiei din Stuttgart au pregatit un model extrem de special, disponibil la vanzare vreme de numai cinci luni.

Vorbim, mai exact, despre un Mercedes A45 AMG decorat in ton cu aceasta sarbatoare, combinatia de culori similara celei adoptate de monopostul F1 W06 Hybrid reprezentand de departe principala atractie estetica.

Nu vor trece insa neobservate nici prelungirea sau flaps-urile proeminente din dotarea spoilerului fata, meniul exterior continuand cu jantele din aliaj de tip multispita si eleronul posterior de dimensiuni mai multe decat generoase.

Mercedes A45 AMG World Champion Edition

In ceea ce priveste departamentul interior, Mercedes-ul A45 AMG ne intampina in cazul de fata alaturi de piele neagra, microfibra Dinamica, dar si accente de alb sau verde.

Acestora li se adauga inclusiv o pereche de scaune sport cu suport lateral marit, lista cu ingrediente magice continuand cu motorizarea turbo de doi litri, 381 de cai putere si 475 de Newton-Metri.

Motorizare turbo de doi litri care, impreuna cu transmisia DCT in sapte rapoarte si sistemul de tractiune integrala oferite in standard, aduce prima suta (de kilometri pe ora) in aproximativ 4.2 secunde.

Unul dintre cele mai impresioante hot-hatch-uri ale planetei, noul Mercedes A45 AMG PETRONAS 2015 World Champion Edition va debuta public chiar la sfarsitul acestei saptamani, cu ocazia cursei F1 de pe Yas Marina.

Vanzarile vor lua startul in ianuarie 2016 si se vor incheia in luna mai a aceluiasi an, reteta cu pricina fiind disponibila in schimbul unei sume minime de 65.402 euro.

Mercedes A45 AMG World Champion Edition

Mercedes A45 AMG World Champion Edition

Mercedes A45 AMG World Champion Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2015