Mercedes confirma oficial gama AMG Sport

Mercedes confirma oficial gama AMG Sport
  • Mercedes confirma oficial noua gama AMG Sport
  • Primele doua modele vor sosi anul viitor
  • Oferta initiala va include un sedan si un SUV
Distribuie pe Facebook

Proiectata pentru a concura impotriva modelelor Audi S si BMW M Performance, gama AMG Sport se anunta alegerea ideala pentru cei ce pun pret pe sportivitate, dar nu doresc sa sacrifice confortul sau practicabilitatea.

Primii doi reprezentanti ai noii lumi Mercedes vor sosi chiar la inceputul anului viitor, odata cu debutul Salonului Auto International Nord-American - eveniment ce se desfasoara la Detroit, in perioada 12 - 25 ianuarie 2015.

Judecand dupa imaginea teaser publicata de oficialii producatorului german de masini, oferta initiala se va limita la un sedan si un SUV, cel din urma lasand impresia ca ar avea de-a face cu mult anticipatul ML Coupe.

Conform presei de specialitate, ambele automobile vor primi indicativul 450 AMG Sport, iar de propulsie se va ocupa o unitate pe benzina V6 bi-turbo de trei litri, capabil sa produca undeva in jurul a 360 - 370 cai putere.

Nu vor lipsi din meniu nici suspensia sport sau sistemele de franare modificate pentru un maximum de performanta, inclusiv un sistem de tractiune integrala urmand a fi oferit in standard - chiar daca doar pe anumite piete, ce-i drept.

Informatiile referitoare la alternativa Mercedes la gamele Audi S si BMW M Performance se opresc momentan aici, drept pentru care ne indreptam atentia catre divizia AMG si anuntam ca vanzarile sale vor depasi 40.000 exemplare pana la sfarsitul acestui an.

Desi una extrem de impresionanta, oficialii producatorului german de masini nu se multumesc cu aceasta cifra si spera ca brandul sau de inalta performanta sa atinga un numar dublu de unitati livrate in urmatorii trei ani.

Mercedes AMG Sport

Mercedes AMG Sport

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Noiembrie 2014