Mercedes prezinta la Geneva o versiune speciala a noului A45 AMG

Mercedes prezinta la Geneva o versiune speciala a noului A45 AMG
Salonul Auto Geneva 2013 (7-17 martie) vine cu noutati din tabara celor de la Mercedes. Constructorul german va prezenta cu o aceasta ocazie A45 AMG Edition 1, o versiune speciala a noului A45 AMG.
Distribuie pe Facebook

Modelul a primit un kit aerodinamic, ce include modificari la nivelul spoilerului fata, un eleron urias, un nou difuzor, dar si o grila nou-nouta. Caroseria este vopsita in nuanta alb Cirrus, iar pe acoperis, in partile laterale si pe capota sunt inserate o serie de dungi gri. Tot la exterior, remarcam jantele de 19 inci din aliaj, echipate cu pneuri 235/35R19.

La interior, predomina combinatia de alb si rosu. Tot aici descoperim scaunele AMG Performance, imbracate in piele Artico. Volanul este imbracat in piele Nappa si, pentru a-i reaminti soferului cat de speciala este masina pe care o conduce, are parte de o eticheta "Edition 1".

Sub capota, intalnim acelasi propulsor turbo de 2.0 litri de 360 de cai putere, folosit in versiunea standard Mercedes A45 AMG. Edition 1 va fi vandut timp de un an in paralel cu cealalta varianta.

Distribuie pe Facebook
mai multe