Mercedes publica primele imagini cu interiorul noului C-Class

Mercedes publica primele imagini cu interiorul noului C-Class
  • Mercedes publica primele imagini cu interiorul noului C-Class
  • Automobilul preia numeroase influente de la modelul CLA
  • Noul Mercedes C-Class va debuta cel mai probabil in ianuarie 2014
Distribuie pe Facebook

Dupa scurtul material video publicat ieri, germanii de la Mercedes revin si ne dezvaluie astazi primele fotografii oficiale ce prezinta interiorul noului C-Class.

Surprins pana acum in nenumarate poze si filme spion, noul Mercedes C-Class renunta la o buna parte din secretele sale si ne ofera posibilitatea de a arunca o prima privire asupra interiorului sau. Un interior care, dupa cum putem observa si in primele fotografii oficiale publicate de compania din Stuttgart, preia numeroase influente de la coupe-ul compact in patru usi, modelul CLA.

Mercedes C-Class - Interior

Altfel spus, noul Mercedes C-Class se remarca in primul rand printr-o plansa de bord inzestrata cu nu mai putin de cinci guri de ventilatie rotunde. Tot la nivelul plansei de bord intalnim si numeroase insertii de piele, plus accente metalice, in timp ce consola centrala este finisata cu ornamente de lemn si accesorizata cu un ceas analog.

Pe plan tehnologic, urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie impresioneaza in special prin ecranul de dimensiuni generoase pozitionat in partea superioara a bordului, ecran ce poate fi controlat atat prin intermediul joystick-ului, cat si cu ajutorul touchpad-ului instalate in imediata apropiere a cotierei centrale.

Mercedes C-Class - Interior

De asemenea, noul Mercedes C-Class poate fi echipat si cu un Head-Up Display ce masoara undeva in jurul a 21 x 7 centimetri si ofera o rezolutie de 480 x 240 pixeli, lista cu tehnologiile prezente la nivelul interiorului incluzand si sistemul Air Balance, ce se regaseste si in dotarea ultimei generatii a limuzinei Mercedes S-Class.

In ceea ce priveste partea tehnica, noul Mercedes C-Class beneficiaza de o constructie din aluminiu si otel special, greutatea automobilului german de clasa medie coborand astfel cu aproximativ 100 de kilograme comparativ cu versiunea precedenta. Drept urmare, consumul de carburant va cobori cu pana la 20 de procente, in timp ce performantele vor suferi si ele o imbunatatire vizibila.

Mercedes C-Class - Interior

Un alt punct forte al noului Mercedes C-Class este suspensia. Mai exact, versiunea standard va veni la pachet cu o suspensie conventionala, din otel, insa viitorii cumparatori vor avea la dispozitie, in mod optional, si posibilitatea de a se bucura de serviciile suspensiei pneumatice AIRMATIC - o premiera absoluta in acest segment.

Urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie este asteptata sa debuteze in premiera mondiala la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto International Nord-American ce se desfasoara la Detroit.

Mercedes C-Class - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes C-Class - Interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2013