Mercedes S-Class - Tot ce trebuie sa stii despre noua generatie

Mercedes S-Class - Tot ce trebuie sa stii despre noua generatie
Urmatoarea generatie a modelului Mercedes S-Class nu va debuta in mod oficial mai devreme de jumatatea acestui an, insa exista numeroase informatii care anunta inca de pe acum suprematia viitoarei limuzine a constructorului german din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook

Urmand a intra in productia de serie incepand cu luna august a acestui an, noul Mercedes S-Class W222 se va putea lauda cu o constructie hibrida, caroseria limuzinei germane imbinand elementele din otel cu cele realizate din aluminiu. Drept urmare, greutatea automobilului din Stuttgart va scadea cu cateva procente, situatie care va conduce la o crestere a performantelor, respectiv o imbunatatire a consumului de carburand. De altfel, la fel de important de precizat, gama de motorizari a noului Mercedes S-Class va include in componenta sa si un model S63 AMG 4Matic.

De asemenea, numeroase modificari vor fi operate si in cadrul departamentului aerodinamic, urmatoarea generatie a limuzinei germane promitand astfel un minimum de zgomot interior sau vibratii resimtite de pasagerii sai. Astfel, pentru un rezultat final cat mai apropiat de perfectiune, noul Mercedes S-Class va fi inzestrat si cu sistemul Magic Body Control, sistem ce utilizeaza o camera pentru scanarea drumurilor si adapteaza automat suspensia, in functie de denivelarile ori restul imperfectiunilor detectate.

Mai mult de atat, confortul interior va fi asigurat si garantat si de noul "Air Balance Package", o tehnologie ce permite atat filtrarea si ionizarea aerului prezent la nivelul cockpitului, cat si inmiresmarea acestuia prin intermediul unui dispenser. Deloc surprinzator, de pe lista cu dotari interioare sinonime cu confortul suprem nu vor lipsi nici scaunele fata / spate reglabile in mod electronic si echipate cu incalzire, racire sau masaj. In plus, de incalzire vor beneficia si cotierele, respectiv fetele usilor, in timp ce programul de masaj va include si o optiune "masaj cu pietre incinse".

Si daca tot ne aflam la nivelul interiorului, atunci trebuie precizat si ca atractia principala a noului Mercedes S-Class va fi reprezentata de cele doua monitoare digitale de 12.3 inci, utilizate atat pentru afisarea instrumentelor de bord, cat si pentru afisarea informatiilor puse la dispozitie de sistemul Command. De asemenea, tot prin intermediul acestora vor fi afisate si imaginile capturate de camerele de luat vederi cu perspectiva panoramica, dar si imaginile surprinse de sistemul Night View Assist PLUS, capabil sa detecteze acum nu doar oamenii, ci si animalele. In plus, numeroase imbunatatiri au fost operate si la nivelul celorlalte sistem de siguranta, iar centurile spate vor fi echipate cu airbag-uri.

Pe plan estetic, urmatoarea generatie a limuzinei germane va aduce o evolutie a design-ului, viitorii cumparator avand la dispozitie, de asemenea, si noi optiuni in materie de culori exterioare si interioare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2013