Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Ford Mustang

Momentul adevarului: Cum arata in realitate noul Ford Mustang
  • Noul Ford Mustang a fost prezentat oficial in cursul zilei de ieri
  • Debutul public va avea loc la mijlocul lunii viitoare, la Detroit
  • Vanzarile vor debuta pe Batranul Continent peste doi ani, in 2015
Distribuie pe Facebook

L-am admirat cu ocazia primelor fotografii si filme oficiale, i-am studiat in detaliu, cu mare atentie, toate caracteristicile tehnice, iar acum a venit momentul sa-l surprindem si intr-o serie de imagini reale, realizate la evenimentul de dezvaluire din Barcelona.

Lansat pe piata in urma cu aproximativ cinci decenii, in cadrul Salonului Auto de la New York din primavara anului 1964, legendarul Ford Mustang a ajuns intre timp la generatia cu numarul sase, celebrand totodata, pentru prima oara in cariera sa, disponibilitatea la nivel global. Din pacate, noul muscle car american nu va ajunge la vanzare mai devreme de 2015, cel putin atunci cand vine vorba de Batranul Continent, insa, chiar si asa, reprezinta una dintre cele mai importante aparitii ale sfarsitului lui 2013, respectiv inceputul lui 2014.

Iar motivele sunt lesne de inteles. Pe langa faptul ca va fi comercializata la nivel global, cea de-a sasea generatie a legendarului Ford Mustang este prima din istorie care se poate lauda cu o suspensie spate independenta. De asemenea, muscle car-ul american se bucura acum si de prezenta unui propulsor supraalimentat cu ajutorul unei turbine, de 2.3 litri si aproximativ 305 cai putere. In plus, numeroase imbunatatiri au fost efectuate si la nivelul aspectului interior, padelele pentru volan livrate in compania transmisiei automate si materialele de o calitate superioara fiind dintre cele mai reprezentative.

Alte informatii de ordin tehic cu privire la noul Ford Mustang sunt disponibile la urmatoare adresa. Noi ne vom ocupa in continuare de partea vizuala a celei de-a sasea generatii a legendarului muscle car american, care poate fi acum admirata in mai multe fotografii reale, suprinse cu ocazia evenimentului de dezvaluire din Barcelona.

Noul Ford Mustang - Poze reale

Noul Ford Mustang - Poze reale

Noul Ford Mustang - Poze reale

Noul Ford Mustang - Poze reale

Noul Ford Mustang - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Noul Ford Mustang - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2013