Motoare mai fiabile, o versiune hibrida si tehnologie noua. Asta va aduce in 2017 viitoarea generatie a Nissan-ului Juke

Motoare mai fiabile, o versiune hibrida si tehnologie noua. Asta va aduce in 2017 viitoarea generatie a Nissan-ului Juke
  • A doua generatie a Nissan-ului Juke va fi lansata anul viitor
  • Japonezii promit motoare mai fiabile, tehnologie noua si o versiune hybrida
  • Noul Juke este asteptat sa-si faca debutul in 2017
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu recent, un oficial Nissan a dezvaluit unele informatii despre viitoarea generatie a SUV-ului compact Juke, care va fi lansat anul viitor.

Nissan-ul Juke este privit ca o piatra de hotar in segmentul SUV-urilor compacte, acesta dand tonul modelelor care se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare. Acum, la 6 de la lansarea primei generatii, modelul japonezilor va primi in sfarsit mult-asteptata revizuire.

Directorul de creatie a celor de la Nissan, Shiro Nakamura, a declarat ca viitoare generatie a Juke-ului va pastra unele caracteristici care l-au facut celebru, precum farurile pozitionate in partea de sus sau aripile distincte, dar isi vor face aparitia si cateva detalii noi, inclusiv o parte frontala redesenata complet.

2017 Nissan Juke

In plus, japonezii au tinut cont de parerile fanilor si proprietarilor, si i-au oferit celei de-a doua generatii a lui Juke un ampatament mai mare, si implicit mai mult loc pentru picioare in spate.

Cea mai mare noutate a viitorului Juke este noua platforma CMF-8 care permite alegerea unor noi propulsoare. Clientii vor putea opta pentru un motor turbo de 1.0 litru, pe benzina, in timp ce fanii motoarelor diesel il vor putea alege pe cel de 1.5 litri. Varful de gama va fi cel mai probabil un motor de 1.6 litri pe benzina, capabil de aproximativ 190 de cai putere.

2017 Nissan Juke

Cei care tin la mediul inconjurator vor putea opta pentru varianta hybrid, care va imprumuta sistemul de propulsie al conceptului Gripz prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt.

Interiorul va fi si el improspatat cu materiale si un design nou, iar sistemul de infotainment va beneficia de conectivitate compatibila cu serviciile Apple CarPlay si Android Auto.

2017 Nissan Juke

A doua generatie a Nissan-ului Juke este asteptata sa-si faca debutul anul viitor, dupa lansarea oficiala a micutei Micra. Un concept oficial va fi dezvelit in urmatoarele 6 luni, iar o varianta de productie va debuta in toamna lui 2017.

Sursa foto: Autoexpress

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2016