Nemtii de la Audi au lansat noi informatii despre viitorul Q8. Uite ce trebuie sa stii despre SUV-ul sportiv

Nemtii de la Audi au lansat noi informatii despre viitorul Q8. Uite ce trebuie sa stii despre SUV-ul sportiv
  • Viitorul Audi Q8 va reprezenta un varf de gama al nemtilor, alaturi de limuzina A8
  • SUV-ul va impartasi aceeasi platforma cu modelul Q7, dar va avea un ecartament mai scurt si o alura ceva mai sportiva
  • Audi-ul Q8 va beneficia de cele mai puternice motorizari disponibile acum pe Q7
Distribuie pe Facebook

Audi a declarat despre viitorul lor SUV ca va fi pozitionat deasupra lui Q7 si va fi considerat un varf de gama, alaturi de A8.

Incet incet, constructorul din Ingolstadt aduce din ce in mai multe vesti despre viitorul lor SUV varf de gama. Botezat Q8, modelul se va lua de guler cu Mercedes-ul GLS, va fi ceva mai mare ca si Q7-le, si va beneficia de tot ce are Audi mai bun.

Acesta va impartasi platforma MLB cu fratele mai mic, Q7, insa potrivit nemtilor va avea un ecartament mai scurt, o alura ceva mai sportiva, va veni impreuna cu grila octogonala, care va fi folosita de-acum inainte in cazul tuturor modelelor din gama Q, si garda la sol va fi deasemenea redusa cu 70 de milimetri.

Noul sef de design al nemtilor, March Lichte a declarat ca "Am inceput cu o usoara coborare a acoperisului in partea frontala, dar am oferit ceva mai mult spatiu la nivelul capului pentru cei de pe locurile din spate. Posteriorul beneficiaza insa de un stalp C care garanteaza un design sportiv."

Si CEO-ul Rupert Stadler isi pune toate sperantele in viitorul Q8 despre care spune ca "la starea actuala a pietei, vedem Q8-ul alaturi de modelul A8, ca varfurile noastre de gama."

Asteptat sa isi faca debutul oficial in curand, Audi-ul Q8 va beneficia de cele mai puternice motorizari disponibile la momentul actual pe Q7, inclusiv dieselul V8 de pe SQ7, dar si un propulsor electric.

Cum un varf de gama nu ar fi nimic fara tehnologia aferenta, SUV-ul va primi tot ce are Audi mai bun, inclusiv cea mai recenta tehnologie autonoma.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2016