Nemtii de la Volkswagen mizeaza tot pe Golf-ul 8, asa ca il lanseaza de-abia in 2019

Nemtii de la Volkswagen mizeaza tot pe Golf-ul 8, asa ca il lanseaza de-abia in 2019
  • Nemtii de la Volkswagen vor lansa Golf-ul 8 de-abia in 2019\
  • Acestia vor sa iasa totul perfect si sa-si puna la punct strategia de lansare
  • Pana atunci, constructorul de automobile va definitiva platforma
Distribuie pe Facebook

Dupa ce scandalul Dieselgate le-a lasat tuturor un gust amar, nemtii de la Volkswagen se gandesc de doua ori inainte de a face ceva. Asa se face ca viitoarea generatie a Golf-ului intarzie sa apara pana in 2019.

Exact ca intr-un joc de pocker cand jucatorul pariaza cu tot ce are pe masa, asa procedeaza cei de la Volkswagen cu viitorul Golf. Asteptat in 2017 cu surle si trambite, nemtii din Wolfsburg si-au taiat singuri elanul si s-au gandit sa mai astepte doi ani, timp in care sa-si puna mai bine la punct strategia de lansare.

Motivul principal ar fi ca cei de la Volkswagen doresc ca totul sa fie perfect, iar Golf-ul 8 va fi, cel putin in viziunea lor, cel care sa le repare imaginea grav afectata de scandalul emisiilor.

Pana atunci, nemtii urmeaza sa definitiveze platforma construita din materiale usoare si care va ajuta modelul sa isi reduca masa cu pana la 70 de kilograme. Propulsoarele urmeaza sa fie si ele imbunatatite, iar mai mult de atat, nu vor lipsi cele cu propulsie alternativa, Golf-ul hibrid si Golf electric.

In ceea ce priveste interiorul, chiar daca a 8-a generatie a Golf-ului va pastra dimensiunile actuale, multumita acestei noi platforme care va garanta un ampatament usor marit, pasagerii vor avea mai mult spatiu interior.

Ca si tehnologie, vom putea regasi o buna parte din solutiile deja existente pe modelul Tiguan, inclusiv Virtual Cockpit in locul instrumentelor clasice, un head-up display color si functia Traffic Jam Assist.

Se pare ca una din problemele care ii pune in dificultate pe nemtii de la Volkswagen este design-ul Golf-ului 8. Acestia vor trebui sa aleaga din cele doua variante care exista la momentul actual, una clasica si una cu un aer mai modern, ambele fidele motto-ului "Making quality visible."

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Iulie 2016