Noi fotografii oficiale cu viitorul Mercedes C-Class

Noi fotografii oficiale cu viitorul Mercedes C-Class
  • Noi imagini oficiale cu urmatorul Mercedes C-Class au aparut pe internet
  • Fotografiile ne dezvaluie in premiera cum va arata echiparea AMG Sport
  • Automobilul german va putea fi prezentat publicului larg in ianuarie
Distribuie pe Facebook

Numai trei zile au mai ramas pana la mult anticipatul sau debut, insa urmatorul Mercedes C-Class nu pierde vremea si ni se arata astazi in noi fotografii oficiale.

Surprins deja in nenumarate ipostaze, in fotografii oficiale si spion deopotriva, noul Mercedes C-Class nu mai reprezinta nici un mister pentru nimeni. Mai ales daca punem la socoteala si faptul ca urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie ni se dezvaluie astazi in ceea ce pare a fi echiparea AMG Sport - echipare intalnita si in cazul modelelor A sau CLA-Class, care aduce cu sine numeroase detalii interioare si exterioare agresiv stilizate.

De asemenea, multumita belgienilor de la Auto55, sursa acestor fotografii oficiale aditionale, mai aflam si ca noul Mercedes C-Class va avea o lungime de 4.69 metri, in timp ce ampatamentul sau va masura undeva in jurul a 2.84 metri. Drept urmare, spre deosebire de modelul actual, urmatoarea generatie a automobilului german de clasa medie va fi nu doar cu circa 100 de milimetri mai lunga, ci si cu aproximativ 80 de milimetri mai spatioasa.

Mercedes C-Class - Noi poze

Asteptat sa fie dezvaluit in premiera mondiala in cursul lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, noul Mercedes C-Class va fi disponibil inca de la lansare in compania a trei motorizari diferite, printre care un 1.6 turbo de 157 CP (C180), un 2.0 turbo de 186 CP (C200) si, nu in ultimul rand, un 2.2 turbodiesel care va pune la dispozitia variantei C220 CDi pana la 170 de cai putere si 400 Newton-Metri.

Mai mult de-atat, printre punctele forte ale urmatoarei generatii a automobilului german de clasa medie se vor mai numara si o reducere a greutatii cu 100 de kilograme, datorita unor panouri ale caroseriei realizate din aluminiu, prima suspensie pneumatica din segment, tehnologia Head-Up Display si, bineinteles, sistemul de infotainment care va putea fi operat (si) prin intermediul unui touchpad instalat in imediata apropiere a cotierei centrale.

Mercedes C-Class - Noi poze

Distribuie pe Facebook
mai multe