Noua Dacia Logan MCV costa in Romania de la 7790 Euro

Noua Dacia Logan MCV costa in Romania de la 7790 Euro
Dacia Logan MCV 2013 este in Romania! Aseara a avut loc lansarea oficiala a ultimului model lansat pe piata mondiala de catre constructorul roman, Dacia. Dupa ce l-am admirat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, am avut ocazia ieri sa-l vedem din nou. E vorba de noul membru din familia Dacia, noul Logan MCV 2013. O masina de familie mare, cu o caroserie break, dar care va avea numai 5 locuri, nu 7 ca MCV-ul anterior.
Distribuie pe Facebook

Incepand de azi, noul Logan MCV 2013 poate fi comandat in toata reteaua comerciala Dacia. Pentru cei 7790 Euro cu TVA inclus pe care ii cere Dacia pentru modelul de baza, primesti un Logan break cu motorizare pe benzina de 1.2 litri si 75 cp.

Noul Logan MCV are 2 motoare pe benzina si 2 pe motorina, exact ca si varianta sedan. E vorba de acelasi 1.2 cu 75 cp si un motor 0.9 Turbo TCe de 90 cp, iar ca si propulsoare diesel, Dacia propune doua motoare 1.5 dCi de 75 si 90 cp.

Dacia Logan MCV 2013

La fel ca si la alte modele din oferta Dacia, noul MCV va putea fi comandat in 3 variante de echipare, numite Acces, Ambiance si Laureate. Cea mai scumpa varianta cu motorul dCi si echipare Laureate costa 12.300 de Euro, suma la care se mai pot adauga si diferite dotari optionale.

Dacia MCV poate fi dotata cu sistemul MediaNav cu touchscreen, limitator de viteza, pilot automat, aer conditionat manual si senzori de parcare spate. Capacitatea portbagajului este de 573 de litri, un record in segmentul sau.

Dacia Logan MCV 2013Dacia Logan MCV 2013

Dacia Logan MCV 2013

"Noul Logan MCV nu este un simplu derivat break al modelului Logan. Este un vehicul care îmbină într-un mod reuşit designul atrăgător şi aspectul practic, un model care dispune de toate atuurile pentru a convinge atât clienţii români cât şi pe cei occidentali. Sunt sigur că Noul Logan MCV se va impune în scurt timp drept lider în segmentul său pe piaţa din România" a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Dacia Logan MCV 2013
mai multe