Noua Honda Civic si-a uimit audienta in Statele Unite. Japoneza ajunge doar anul viitor in Europa

Noua Honda Civic si-a uimit audienta in Statele Unite. Japoneza ajunge doar anul viitor in Europa
  • Au aparut primele poze oficiale ale noii Honda Civic
  • Masina va fi lansata intai in Statele Unite ale Americii
  • In Europa masina va debuta la Salonul Auto de la Paris si va ajunge in showroom-uri in primavara anului viitor
Distribuie pe Facebook

Honda a dezvelit intr-un final noua Civic cu ocazia lansarii sale in SUA. Desi peste ocean va fi disponibila din acest an, modelul japonez va debuta in Europa doar in primavara anului viitor.

Ajunsa deja la a 10-a generatie, noua Honda Civic si-a aratat noile forme odata cu lansarea sa oficiala in Statele Unite ale Americii. Modelul este construit la uzina din Marea Britanie a marcii nipone, si a pornit deja spre SUA, unde va fi disponibila din acest an.

2017 Honda Civic

Compacta japoneza impresioneaza cu un design proaspat, preluand majoritatea liniilor prezentate de prototipul care a debutat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva. Masina este ceva mai agresiva decat modelul precedent, cu un profil specific si o parte dorsala in care se regasesc unele dintre detaliile actualei Civic.

2017 Honda Civic

Chiar daca masina prezentata in aceste poze este destinata pietei americane, versiunea disponibila in Europa incepand cu primavara anului viitor nu va suferi modificari majore. Fanii europeni ai marcii vor lua pentru prima data contactul cu noua Honda Civic la Salonul Auto de la Paris, care va avea loc la sfarsitul lui Septembrie.

2017 Honda Civic

Clientii vor avea o surpriza majora la capitolul propulsoare unde constructorul japonez a schimbat radical foaia. Motoarele aspirate au devenit istorie, fiind inlocuite de unitati turbo de 1.0 si 1.5 litri disponibile in mai multe configuratii de putere.

2017 Honda Civic

Tot in cadrul Salonului Auto de la Paris, japonezii planuiesc sa aduca si viitoarea generatie a Civic-ului Type R, care de aceasta data s-ar putea sa vina cu surprize nu prea placute pentru fanii marcii.

Chiar daca in pozele spion surprinse recent, versiunea Type R nu a renuntat la unele detalii care o faceau sa iasa pana acum in evidenta, unele voci sustin ca modelul de serie va renunta la ele pentru un aer ceva mai cuminte.

Si aceasta din urma va ajunge in showroom-uri cel mai probabil tot anul viitor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 August 2016