Noua Mazda2 porneste pe urmele competitiei cu un look chic si dotari pe masura

Noua Mazda2 porneste pe urmele competitiei cu un look chic si dotari pe masura
  • Mazda a prezentat primele imagini oficiale ale noii Mazda2
  • Modelul japonez se bucura de prezenta limbajului Kodo
  • Gama de motorizari va oferi pana la trei propulsoare diferite
Distribuie pe Facebook

Competitia acerba din segmentul automobilelor de clasa mica i-a impins pe japonezii de la Mazda sa dea tot ce au mai bun atunci cand a venit vorba de proiectarea celei mai noi generatii a modelului Mazda2. Drept urmare, primele impresii sunt dintre cele mai pozitive.

Dupa o cariera de aproximativ sapte ani, actuala Mazda2 / Mazda Demio se pregateste sa-i lase locul unei noi generatii. O generatie care impresioneaza in primul si in primul rand prin aspectul sau exterior, ce ofera unele dintre cele mai placute (privirii) linii si forme ale segmentului din care face parte.

De asemenea, automobilul japonez de clasa mica nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de designul interior, numeroasele detalii inspirate de la Mazda3, respectiv Mazda6 imbinand simplitatea si functionalitatea intr-un pachet capabil sa atraga numerosi adepti de partea sa.

Pe plan tehnic, cea mai noua generatie a modelului Mazda2 / Mazda Demio se poate lauda cu prezenta la datorie a tehnologiilor SkyActiv, caroseria, sasiul, gama de motorizari si lista cu transmisii disponibile fiind dezvoltate pentru a colabora impreuna la realizarea unui maximum de eficienta.

Mazda2Mazda2

Mazda2

Disponibil la vanzare incepand cu sfarsitul acestui an, automobilul japonez de clasa mica va fi oferit la pachet impreuna cu pana la trei propulsoare diferite, dintre care doua pe benzina, respectiv unul pe motorina.

In functie de alegerea facuta, care va fi limitata la momentul lansarii intre un 1.3 SKYACTIV-G, un 1.5 SKYACTIV-G si, nu in ultimul rand, un 1.5 SKYACTIV-D de 105 CP si 250 Newton-Metri, livrarea valorilor maxime catre roti se va face prin intermediul fie unei cutii manuale, fie uneia automate.

Informatiile oficiale cu privire la cea mai noua generatie a modelului Mazda2 / Mazda Demio se opresc pentru moment aici, nu inainte insa de a preciza ca versiunea europeana a automobilul japonez de clasa mica va debuta in premiera mondiala in toamna acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Tot atunci vom afla cel mai probabil si daca estimarile referitoare la dimensiuni - 4.070 milimetri in lungime, 1.730 milimetri in latime, 1.450 milimetri in inaltime si 2.585 milimetri in ampatament, au fost sau nu aproape de adevar.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2014