Noua Skoda Octavia Scout debuteaza la Salonul Auto de la Geneva

Noua Skoda Octavia Scout debuteaza la Salonul Auto de la Geneva
  • Skoda a dezvaluit astazi noua Octavia Scout
  • Modelul se bucura de tractiune integrala
  • Gama de motorizari include trei optiuni
Distribuie pe Facebook

Noua Skoda Octavia Scout este asteptata sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare. Modelul prezinta un design mai robust si urmeaza sa fie disponibil la vanzare incepand din aceasta vara.

Destinata provocarilor si drumurilor neumblate, Skoda Octavia Scout are un stil mai agresiv, ce aduce mai degraba a SUV, comparativ cu modelul standard, Estate, pe care este bazat.

Skoda Octavia Scout

Noul automobil beneficiaza de o parte frontala mai mare, unde se incadreaza perfect si noua gura de aerisire, dar si farurile de ceata care au un design schimbat. In ceea ce priveste partea din spate, o parte din bara de protectie este colorata in argintiu, oferindu-i un plus de agresivitate, dar si de forta. Aspectul acesta este intarit si de bandourile laterale de protectie, vopsite in negru, dar si de pragurile usilor sau ornamentele pentru aripi, care sunt in aceeasi nuanta.

Pentru ca este un model off-road, Skoda Octavia Scout are garda la sol ridicata 33 mm comparativ cu versiunea break simpla si beneficiaza de jante din aliaj de 17 inchi. Totodata, producatorul ceh a echipat automobilul cu cea de-a cincea generatie a sistemului de tractiune integrala Haldex, capabila sa imbunatateasca considerabil, comparativ cu vechea generatie, puterea motorului atunci cand masina se afla in urcare.

La interior, noua Skoda Octavia Scout are un volan in trei spite, plin de butoane, dezvoltat special in acest scop. Tonurile predominante sunt negru si maro, anumite elemente de tapiterie fiind din piele. Exista si un sistem de infotainment dispus in consola centrala.

Skoda Octavia Scout

Pe cat de generoase sunt schimbarile la exterior si interior, pe atat de mici vor fi in ceea ce priveste propulsoarele. Cel putin la inceput, modelul Skoda Octavia Scout va dispune de doua motoare diesel si unul pe benzina, cel mai probabil preluate din gama Octavia. Aceste propulsoare vor oferi o economie de 20% noului automobil, comparativ cu cel pe care il inlocuieste.

Skoda Octavia Scout va fi lansata la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Skoda Octavia Scout

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Februarie 2014