Noua Skoda Superb GreenLine promite 1.780 km cu un singur plin de carburant

Noua Skoda Superb GreenLine promite 1.780 km cu un singur plin de carburant
  • Skoda prezinta la Frankfurt noul Superb GreenLine
  • Modelul ceh ofera un propulsor 1.6 TDI de 120 CP
  • Autonomia totala depaseste 1.780 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Secretul din spatele acestei impresionante performante consta in motorizarea turbodiesel de 1.6 litri si 120 de cai putere, care lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu (sase) rapoarte alungite si alte artificii dezvoltate pentru un maximum de eficienta.

Programat pentru perioada 19 - 27 septembrie, Salonul Auto care se va desfasura la Frankfurt in toamna acestui an va marca debutul unei noi versiuni de motorizare in gama celei de-a treia generatii a modelului Skoda Superb.

Botezata sugestiv GreenLine, varianta in cauza adopta in compartimentul motor o unitate turbodiesel cu capacitate de 1.6 litri, ce lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu (sase) rapoarte alungite pentru a livra rotilor fata undeva in jurul a 120 de cai putere.

Adaugam in meniu si un sistem start / stop, respectiv o tehnologie care permite recuperarea energiei la franare, iar performantele rezultate sunt dintre cele mai impresionante: doar 3.7 litri la (fiecare) 100 de kilometri consuma noua Skoda Superb GreenLine.

De asemenea, versiunea eficienta a limuzinei din Mlada Boleslav se mai poate lauda si cu emisii de dioxid de carbon de numai 95 de grame per kilometru, fisa cu specificatii tehnice culminand cu autonomia de peste 1.780 de kilometri.

Secretul din spatele acestei valori notabile consta inclusiv in coborarea garzii la sol, operatiune care ajuta eleronul proaspat instalat la nivelul capotei portbagajului sa coboare coeficientul aerodinamic pana la 0.263.

Asa cum precizam si anterior, noua Skoda Superb GreenLine va debuta in mod public luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Automobilul ceh ofera in standard anvelope cu rezistenta redusa la inaintare indiferent de varianta de echipare pentru care se opteaza - Active, Ambition sau Style.

Skoda Superb GreenLine

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 August 2015