Noul Audi A3 Cabriolet intra in productie

Noul Audi A3 Cabriolet intra in productie
  • Audi a demarat productia noului A3 Cabriolet la fabrica sa din Gyor, Ungaria
  • Cea mai noua generatie a decapotabilei compacte a fost lansata la Frankfurt
  • In Germania, pretul de pornire se invarte in jurul sumei de 31.700 euro
Distribuie pe Facebook

Audi a demarat productia celei mai noi generatii a modelului A3 Cabriolet la fabrica sa din Gyor, Ungaria. De asemenea, aceeasi fabrica din Gyor, Ungaria mai gazduieste si productia versiunii Sedan a automobilului german de clasa compacta.

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de la mijlocul lunii trecute, noul Audi A3 Cabriolet masoara aproximativ 4.42 metri in lungime si 1.79 metri in latime, in timp ce ampatamentul sau este de 2.60 metri, ultima generatie a decapotabilei compacte din Ingolstadt fiind cu 18 centimetri mai lunga, cu 2 centimetri mai lata si, nu in ultimul rand, cu 2 centimetri mai incapatoare comparativ cu versiunea anterioara.

Audi A3 CabrioletAudi A3 Cabriolet

De asemenea, capacitatea de incarcare a portbagajului a crescut pana la pragul celor 287 de litri - un plus de aproximativ 60 de litri comparativ cu ceea ce oferea vechiul model, ultima generatie a modelului Audi A3 Cabriolet impresionand si prin cele minus 50 de kilograme din dreptul greutatii proprii - o reducere ce se datoreaza in special utilizarii platformei modulare MQB si a unor componente realizate din aluminiu.

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie o varietate larga de propulsoare diesel si pe benzina, concurenta urmand a se da intre un 1.4 TSI de 140 CP, un 1.8 TSI de 180 CP si un 2.0 TDI de 150 CP. Ulterior, clientii decapotabilei compacte din Ingolstadt vor putea opta si pentru un 1.6 TDI de 110 CP, respectiv o varianta de inalta performanta S3 pusa in miscare de o unitate turbo de doi litri si 300 cai putere.

Audi A3 CabrioletAudi A3 Cabriolet

Pe plan estetic, noul Audi A3 Cabriolet se remarca prin aceleasi linii sportive si forme elegane precum versiunea in patru usi, principala atractie fiind reprezentata in cazul de fata de acoperisul retractabil, realizat din material textil si capabil sa se faca nevazut in mai putin de 18 secunde, proaspat aparut in peisaj.

Ultima generatie a decapotabilei compacte din Ingolstadt poate fi deja comandata, avand un pret de pornire de 31.700 euro - pret caracteristic pietei auto din Germania.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi A3 Cabriolet
mai multe