Noul Audi RS Q3 performance debuteaza oficial cu 367 CP sub capota

Noul Audi RS Q3 performance debuteaza oficial cu 367 CP sub capota
  • Audi publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului RS Q3 performance
  • Crossover-ul german ofera aceeasi motorizari turbo de 2.5 litri si 367 CP precum ultimul RS3
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza numai 4.4 secunde, viteza maxima e limitata la 270 km/h
Distribuie pe Facebook

Cel de-al treilea membru al gamei Audi RS performance are la baza proaspat lansatul Q3 Facelift si ofera o motorizare turbo in cinci cilindri, de 367 cai putere.

Nemultumit cu cifrele si numerele noului RS Q3? Chiar daca un timp de 4.8 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h sau o viteza maxima limitata la 250 de kilometri pe ora nu sunt de ici-colo, te intelegem perfect.

Atat noi, cat si cei de la Audi, producatorul auto german chiar luand o masura in acest sens: lansarea unei versiuni performance, care ofera acelasi 2.5 turbo in cinci cilindri precum ultimul RS3.

Audi RS Q3 performanceAudi RS Q3 performance

Drept urmare, clientii noului RS Q3 performance vor avea la dispozitie nici mai mult, nici mai putin de 367 CP si 465 Nm, cu totii livrati tuturor celor patru roti prin intermediul unei cutii S tronic in sapte rapoarte.

Schimbarea operata de inginerii germani de la Audi in compartimentul motor are ca rezultat atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.4 secunde, cat si o viteza maxima limitata la 270 de kilometri pe ora.

Plusul de cai putere si km/h reprezinta insa doar o mica parte a intregului numit RS Q3 performance, cateva schimbari facandu-si aparitia si la nivelul pachetului aerodinamic - vezi prizele uriase de aer sau difuzorul proeminent.

Audi RS Q3 performanceAudi RS Q3 performance

Nuanta exterioara Ascari blue metallic este si ea oferita in premiera, meniul estetic propus de modelul germanilor de la Audi incheindu-se in cele din urma cu insertiile de piele si cusaturile realizate sub forma de carouri.

Conform informatiilor disponibile la acest moment, noul RS Q3 Performance va debuta in mod public la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Primele exemplare vor fi livrate in cea de-a doua parte a anului.

Modelul germanilor de la Audi porneste de la 61.000 euro si ofera in echiparea standard faruri cu tehnologie LED, climatizare automata, jante din aliaj pe 20 inch, etriere vopsite in rosu sau accente de carbon.

Audi RS Q3 performanceAudi RS Q3 performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Audi RS Q3 performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Februarie 2016